Recherche

Interne criminaliteit en bedrijfsfraude kost het bedrijfsleven naar schatting een half tot  drie miljard euro op jaarbasis. En wist u dat veertig procent van de winkeldiefstallen wordt gepleegd door eigen personeel?

Wat is interne criminaliteit?

Bij interne criminaliteit gaat het altijd om strafbare en voor het bedrijf schadelijke handelingen. Denk aan diefstal, verduistering, fraude, oplichting, corruptie, vernieling, doorspelen van gevoelige bedrijfsinformatie, sabotage en fysiek geweld op de werkvloer. Het zijn zaken die niet alleen veel geld kosten, maar ook emotionele gevolgen hebben. Collega’s vertrouwen elkaar niet meer, de spanning binnen het team is te snijden en het gevoel van veiligheid is opeens verdwenen. Vanzelfsprekend werkt dat door in de prestaties van uw mensen.

Meedenken en vooruitdenken

Verdenkt u een personeelslid van diefstal of fraude, dan is het belangrijk dat u voldoende bewijsmateriaal verzamelt. Zonder concreet bewijs kunt u namelijk weinig beginnen. Onze doortastende rechercheurs helpen u graag met inventieve onderzoeksmethodes en vooruitstrevende technieken. Bovendien denken we altijd actief met u mee over de preventie van dit soort criminele activiteiten. Zo doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u vervelende incidenten zo snel mogelijk achter u kunt laten en uw werknemers weer met een veilig gevoel aan de slag kunnen.

Uw voordelen

  • Samenwerken met een proactieve toekomstgerichte partner
  • Professionele rechercheurs die uiterst discreet te werk gaan
  • Uitgebreide kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Duidelijke rapportages
  • We dragen actief preventieve oplossingen aan
  • Korte communicatielijnen

Onze recherchediensten