Veiligheid staat altijd voorop, vooral in de gezondheidszorg, waar het waarborgen van de veiligheid van patiënten van essentieel belang is. Daarnaast moeten zorgmedewerkers zich veilig voelen om hun werk effectief uit te voeren en zich te kunnen concentreren op het verlenen van hoogwaardige zorg.

Boek experience room

Zorg

Voorkomende vraagstukken van managers verantwoordelijk voor security, facility en ICT, die actief in de gezondheidszorg zijn:

  • Hoe bewaak ik het overzicht over de documenten gerelateerd aan inspectie, beheer en onderhoud van technische beveiligingssystemen?
  • Hoe krijg ik meer overzicht in de vele rapportages vanuit diverse toeleveranciers en hun systemen?
  • Hoe houd ik overzicht over de vele beveiligings- en veiligheidssystemen op mijn locatie(s)? Staat de inbraakinstallatie wel echt op scherp? Is die brandbeveiliging wel uit test gehaald?

De beveiligingsoplossingen van Alert

Als zorginstelling streeft u naar verbeterde veiligheid en controle, zowel het gebouw als het terrein en omgeving, maar ook de zorg voor personeel en patiënten. Alert biedt de volgende doeltreffende beveiligingsoplossingen.

  • Pilotsafe voor overzicht over al uw beveiligingsdocumenten
  • Smart dashboards
  • Managementsysteem voor de integratie van al uw beveiligings- en veiligheidssystemen
  • Beheer BMI
  • Mobiele surveillance

Referenties binnen de gezondheidszorg

Bij Alert begrijpen we de uitdagingen waarmee zorginstellingen worden geconfronteerd. Onze toewijding aan veiligheid en betrouwbaarheid maakt ons een gewaardeerde partner in de zorgsector. Door onze beveiligingsoplossingen te implementeren, profiteren zorginstellingen van verbeterde veiligheid en verhoogde controle.

Veiligheid in de zorg: boek een experience room

Verken onze oplossingen voor beveiliging in uw zorginstelling. Reserveer een bezoek aan onze experience room in Sliedrecht. De experience room is een speciale ruimte die is ontworpen om u een interactieve en ervaring te bieden. In onze experience room presenteren we live operationele systemen in actie, in tegenstelling tot een demo. Voor meer informatie staan we tot uw beschikking. Neem gerust contact met ons op.

Slim verbinden, áltijd alert

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?