Alarmcentrale & monitoring

Bent u aangesloten bij ViewControl, de alarmcentrale van Alert, dan weet u zeker dat er altijd adequaat wordt omgegaan met alarmmeldingen. Uw veiligheid is in vakbekwame handen. Dat geeft rust.

Bezoek experience room

Alarmcentrale & monitoring

Of het nu gaat om inbraak-, brand- of sabotagemelding, zodra de melding binnenkomt, komen wij direct in actie. Ondersteund door een geavanceerd alarmverwerkingssysteem monitoren onze centralisten continue de bij ons aangesloten elektronische beveiliging- en camerabewakingssystemen. Dag en nacht staat ons team van goed opgeleide en klantvriendelijke centralisten voor u klaar. Inkomende alarmen kunnen ondersteund worden door live camerabeelden waardoor we nog sneller en adequater kunnen handelen. De standaardaansluiting op onze alarmcentrale is inclusief doormelding van:

  • Inbraak, Overval, Brand, Sabotage, Registratie in/uitschakeltijden
  • 24 - uurs testmelding, Uitval netspanning, Controle accuspanning
  • Gewenst aantal persoonsgebonden codepassen

Wij zijn Alert

Met onze alarmcentrale leveren we sinds 1999 innovatieve beveiligingsdiensten van hoog niveau. Dat doen we in de meest uiteenlopende marktsegmenten: van particulieren, tot het MKB. Maar we werken ook voor grootschalige bedrijven die geclassificeerd zijn als hoogrisico objecten. Wat we ook doen, in alles zijn wij alert op uw business en alles wat u bezighoudt. Wij verhelpen problemen, nog voordat ze zich aandienen. In de praktijk betekent dat bijvoorbeeld dat we uw alarmen niet alleen direct opvolgen, maar ook de werking van uw systemen bewaken en waar nodig repareren. 

Onze nieuwe standaard: sinds 2019 is naast onze alarmcentrale in Alblasserdam, ook Sliedrecht voorzien van een volledig operationele én gecertificeerde (back-up) alarmcentrale, voor extrá borging van al uw meldingen.

Uw voordelen

  • Geavanceerde en geïntegreerde (PSIM) technieken
  • Professionele en zorgvuldig geselecteerde en gescreende beveiligingsprofessionals
  • Volledig operationele én gecertificeerde (back-up) alarm- en servicecentrale
  • 24/7 bereikbaar
  • Duidelijke rapportages
  • Alert Mobile (klantportaal)

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?