Voorkomen is beter dan genezen

Wilt u uw eigendommen beveiligen tegen inbraak? Inbraaksystemen zorgen voor de veiligheid van mens en gebouw. Waar ook in Nederland.

Boek experience room

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Bedrijfspanden zijn voor inbrekers een populair doelwit door de aanwezigheid van attractieve goederen en inventaris (waardevolle spullen) en omdat er ‘s avonds vaak niemand aanwezig is.

Zonder professionele inbraakbeveiliging vormen uw bedrijf, de omgeving en mensen een eenvoudig doelwit. Door uw bedrijf en omgeving 24 uur per dag, 7 dag per weken te beveiligen, verkleint u de kans op een inbraak aanzienlijk. Van goede en zichtbare inbraakbeveiliging, zoals camerabewaking, gaat een preventieve werking uit. En mochten verdachte situaties zich toch voordoen? Dan staan we bij Alert altijd klaar om proactief in te grijpen en zijn we binnen enkele seconde visueel ter plaatse!

Inbraakbeveiliging als aanvulling op gebiedsbeveiliging

Slimme inbraakbeveiliging gebaseerd op geavanceerde technieken, ons grote netwerk, actuele kennis en deskundige monitoring van Alert, zorgen voor de ideale oplossing. We verzamelen zoveel mogelijk data van uw gebouw, de omgeving en het menselijk handelen en zetten dit om in concrete informatie. Dat stelt ons in staat om tijdig te anticiperen in plaats van alleen maar reageren. Door de situatie continu alert in de gaten te houden, kunnen we ingrijpen nog voor er echt iets gebeurt. En dat gaat verder dan een simpele inbraakbeveiliging.

Met de totaal beveiligingsoplossingen van Alert kiest u dan ook voor de nieuwste inzichten en technologieën. Er wordt gestuurd op data die beveiligingssystemen genereren en wij combineren deze data zodanig dat inbraak voorkomen wordt. Want we zien tijdig of aanwezige personen inbraak voorbereidingen treffen dankzij verificatie via persoonlijke waarneming of het toepassen van slimme videoanalyses (audio/video). 

Alert werkt daarbij nauw samen met geselecteerde, VEB of BORG erkende installateurs door heel Nederland. Eenmaal aangesloten op onze alarmcentrale, monitoren wij uw eigendommen, terreinen en gebouwen nauwkeurig. Zo ontstaat er een aangename werkomgeving waar werknemers in alle rust hun werk kunnen doen.

Comfortabel in gebouw en omgeving

Bij Alert geloven we dat veiligheid onmisbaar is om werknemers zich comfortabel te laten voelen in een gebouw en werkomgeving. Want onze visie gaat verder dan alleen inbraakbeveiliging. De meest ideale vorm is een combinatie van beveiliging van het bedrijventerrein tot en met beveiliging van uw bedrijfsgebouw en omgeving. Kortom in- en overzicht van publieke toegangswegen tot aan uw bedrijfsentree en verder.

Een professionele en passende beveiligingsoplossing, gecombineerd met een smart building oplossing voorkomt niet alleen inbraak, maar zorgt ook voor een comfortabele werkomgeving en beschermt uw bedrijf tegen inbraak, brand en andere calamiteiten. Hiermee helpen wij u volledig ‘in control’ te zijn op het gebied van beveiliging en veiligheid. Bovendien ervaren uw werknemers een gevoel van veiligheid dat ze nodig hebben om prettig te werken. Zo acteren we proactief en adequaat op inbraak signalen. We zijn niet voor niets marktleider in de Drechtsteden. 

Bezoek onze experience room  

Als inbraakbeveiliging de oplossing is voor uw bedrijf, boek dan hier uw experience room. Wij zullen u tijdens deze sessie in onze experience room laten zien én ervaren wat de mogelijkheden zijn.  

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?