Certificering

Alert is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf, recherchebureau en particuliere alarmcentrale. Wij nemen veiligheid serieus en doen geen concessies voor wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid van onze informatiebeveiliging en de geleverde beveiligingsdiensten. U kunt u erop vertrouwen dat wij ‘Alert’ zijn en het hoogste veiligheidsniveau voor onze klanten gegarandeerd is.

Certificering

Wij vinden dat certificeringen en periodieke controles organisaties beter maken. Ondernemingen worden verbeterd door de dagelijkse inbreng van stakeholders zoals klanten, leveranciers en medewerkers.  Wij zijn gecertificeerd volgens de Europese normen voor alarmoverdracht, informatie beveiliging en beveiligde datatransmissie. Daarnaast is ons kwaliteitssysteem gecertificeerd en worden onze diensten en werkwijze periodiek door de verschillende verantwoordelijke instanties geaudit. We zijn er trots op dat we voor alle branche erkende keurmerken gecertificeerd zijn.

Het behalen en behouden van een certificering helpt onze organisatie bij het verbeteren van de prestaties, biedt een stevig fundament voor duurzame ontwikkelinitiatieven. Daarnaast helpt het ons bij voldoen aan de eisen van klant en zorgt er voor dat wij voldoen aan geldende wet- en regelgeving. 

Overzicht certificeringen en erkenningen kwaliteitssysteem:

  1. Kwaliteitsmanagement algemeen
  2. Kwaliteitsmanagement diensten
  3. Lidmaatschappen en erkenningen

Per onderdeel treft u een overzicht aan van de relevante normering en certificering.
Heeft u vragen over kwaliteitsmanagement en -beheersing? Neem dan contact op met onze Quality & Control manager.