Automotive

In de automobielsector met productie- en verkoopprocessen is beveiliging van essentieel belang. Of het nu gaat om vakgarages, autobedrijven, dealer servicecentra, autoshowrooms of werkplaatsen, carterminals, parkeerterreinen, deze bedrijven worden geconfronteerd met de taak om hun fysieke eigendommen en omgeving te beveiligen.

Boek experience room

Beveiliging voor automotive

Voorkomende vraagstukken van vestigingsmanagers verantwoordelijk voor security, facility en ICT, die actief zijn in de Automotive:

  • Beter overzicht van en controle over veiligheid en beveiliging van de gebouwen en terreinen.
  • Meer inzicht in het aantal transportbewegingen, intercomoproepen en alarm interventies.
  • Verlaging van de beveiligingskosten, bijvoorbeeld de kosten m.b.t. open- en sluitrondes, of het willen afschalen van manbewaking.

De beveiligingsoplossingen van Alert

Als automotive bedrijf streeft u naar verbeterde veiligheid en controle, zowel de bedrijfsruimtes als het terrein en omgeving. Alert biedt de volgende doeltreffende beveiligingsoplossingen.

  • Beveiliging: of het nu gaat om fysieke aanwezigheid ter plaatse of op afstand (remote)
  • Preventie en interventies: via mobiele surveillance
  • Veiligheid: brand- en inbraakbeveiliging gecombineerd met toegangscontrole
  • Dashboarding: inzicht in het aantal oproepen, alarmmeldingen en interventies

Referenties binnen automotive

Onze deskundigheid en betrouwbaarheid als een gewaardeerde partner voor diverse bedrijven in de auto-industrie worden onderstreept door onze toewijding. Door het implementeren van onze beveiligingsoplossingen hebben bedrijven kunnen profiteren van verbeterde veiligheid en verhoogde controle. Wij zijn een bewezen waardevolle partner voor diverse bedrijven in de automotive.

Veiligheid in en om uw bedrijf: boek een experience room

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van beveiliging voor uw automotive bedrijf. Boek een experience room bij ons in Sliedrecht. In tegenstelling tot een demo tonen we hier live operationele systemen. Voor verdere details staan we graag voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Slim verbinden, áltijd alert

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?