Beheerapplicatie Pilotsafe

Ontbreekt het overzicht voor inspectie, beheer en onderhoud van uw beveiligingssystemen? Bezoek onze experience room en ontdek de mogelijkheden.

Boek experience room

Pilotsafe: de veiligheid van uw gebouw direct inzichtelijk en geborgd

Voor gebouwen met technische beveiligingssystemen zullen documenten aanwezig zijn voor inspectie, beheer en onderhoud. En als gebouwbeheerder of facilitair manager wilt u uiteraard het overzicht bewaken over al deze logboeken, verloopdata van certificaten en restpunten vanuit inspectie. Ook is het belangrijk grip te houden op de restpunten en inspectiepunten die zijn vastgesteld na beheer of onderhoud.

Pilotsafe voor het beheer en bewaken van documenten, restpunten en acties

Pilotsafe is een merkonafhankelijke applicatie voor het beheren en bewaken van documenten, restpunten en acties op het gebied van (brand)beveiligingssystemen. Via dit digitale logboek worden alle beheeracties geborgd en inzichtelijk gehouden voor de interne organisatie én onderhoudende partijen. Branddetectie, inbraakdetectie, sprinklers, toegangscontrole en videobewaking, allemaal systemen en disciplines die beschikbaar zijn de aanwezige features binnen de applicatie Pilotsafe. Door de merkonafhankelijkheid kunnen we bestaande systemen integreren en eenvoudig gebruikmaken van de flexibiliteit en schaalbaarheid van deze applicatie.

Voordelen Pilotsafe als digitaal logboek

Pilotsafe geeft u een compleet overzicht in één dashboard van al uw locaties en disciplines: digitaal logboek, eventbeheer, restpunten, inspectiepunten, beheeracties en documentbeheer. Alle beheerpartijen hebben altijd en overval toegang tot deze documenten voor een juiste uitvoering van werkzaamheden aan (brand)beveiligingssystemen. Zo heeft u alle documenten binnen handbereik. De voordelen van Pilotsafe op een rij:

  • Sneller en compleet overzicht van relevante documenten en acties; nooit meer iets kwijt
  • Altijd klaar voor inspectie met een compleet logboek
  • Inspecties en beheeracties in minder tijd
  • Een soepele overdracht aan (nieuwe) medewerkers of beheerderspartijen
  • Volledige bewaking van verloopdata op certificaten en restpunten
  • Merkonafhankelijk; uw organisatie is niet gebonden aan een specifiek merk of leverancier

Optimaliseer uw veiligheidsprocessen efficiënt en betrouwbaar

Vermijd conflicten tussen veiligheid en gebouw compliance en vereenvoudig het gebouwonderhoud voor uw organisatie. Samen maken we uw gebouwbeheer en omgeving veilig, gezond en comfortabel. Het zelf zien en ervaren? Neem contact met ons op, zodat u zelf kennis kunt maken met de functionaliteiten en het gebruiksgemak van Pilotsafe.

Ontdek het zelf! Plan een bezoek aan onze experience room!

Als gebouwbeheerder of facilitair manager wilt u het overzicht behouden. Ontdek nu onze experience room en ervaar de mogelijkheden van documentenbeheer met Pilotsafe. Liever een kennismaking op uw locatie? Dat regelen we graag voor u.

Slim verbinden, áltijd alert

Ge√Įnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?