Smart building oplossingen in gebouw en omgeving

Kiest u voor Alert, dan kiest u voor smart building; een innovatieve en duurzame manier van gebouwbeheer. Of het nu gaat om camerabeveiliging of om klimaatbeheersing: met deze slimme PSIM-oplossing (Physical Security Information Management) heeft u alle benodigdheden in één systeem.

Smartscan aanvragen

Alles voor uw gebouwbeheer in één systeem

En dat betekent ten eerste: een hoger rendement binnen handbereik. Dankzij het informatiecentrum waarin u alle (bedrijfs)gegevens kunt monitoren, hoeft u in feite nergens meer naar te kijken. Moet de temperatuur in broeikas X of Y een tandje lager? Geen probleem. Staat er iemand voor toegangsdeur Z? Met een klik op de knop is het geregeld. Zo heeft u meer tijd voor belangrijkere zaken.

De volgende stap in duurzaamheid en comfort

De verbinding met facilitaire systemen, die mede gerealiseerd kan worden dankzij PSIM (Physical Security Information Management), is van groot belang. Deze systemen spelen tenslotte een grote rol bij het waarborgen van bedrijfskritische processen. De interface waarin u deze processen kunt monitoren wordt ingericht door onze servicemonteur en als dienst aangeboden via onze alarm- en servicecentrale.

Slim verbinden, altijd alert

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?