Voorkom dat iedereen zomaar binnen kan komen door adequate toegangscontrole. In een inspiratiesessie laten we u graag ervaren hoe uw toegangscontrole nu functioneert.

Boek experience room

Toegangscontrole

Toegangscontrole is dé beveiligingsoplossing om te bepalen wie toegang heeft tot uw gebouw en omgeving. Toegangscontrole is belangrijk voor het beveiligen van gebouwen en voor een veilig gevoel van uw medewerkers. Met een toegangscontrolesysteem geeft u gebruikers enerzijds een gevoel van vrije toegang, maar anderzijds houdt u zelf de regie over wie er toegang heeft. Zo is het mogelijk om een gebouw publiek toegankelijk te houden, maar houdt u controle wie welke ruimte kan betreden, zodat medewerkers veilig hun werk kunnen doen en ongenodigde gasten niet binnen kunnen komen.

Kies voor de toegangscontrole oplossingen van Alert

Met de toegangscontrole van Alert bent u in staat om op individueel niveau te bepalen wie toegang krijgt tot uw terrein en gebouw. Door een slimme inrichting bepaalt u of en wanneer iemand toegang heeft tot bepaalde gebieden of ruimtes op bepaalde tijden van de dag of week. Denkt u daarbij aan het verlenen van toegang aan mensen van buiten uw eigen organisatie, zoals bezoekers, catering en/of schoonmaak. U geeft alleen toegang tot de ruimtes waar ze moeten zijn, binnen het tijdvak dat ze binnen uw bedrijf aan het werk zijn. Door deze wijze van toegangscontrole krijgt u inzicht in wie er op welk moment aanwezig of afwezig is.

Daarom Alert

Kiest u voor een toegangssysteem van Alert? Dan is dat goed te combineren met camerabewaking en intercom. Door naast de registratie in het toegangssysteem ook camera’s in te zetten, is nog beter te herleiden wie op welk moment waar toegang had tot het gebouw of een ruimte. Via camera’s kunnen we ook toezicht houden als een werknemer ‘s ochtends als eerste arriveert of aan het eind van de dag als laatste het pand verlaat. Of we geven via een intercom mensen toegang die (nog) geen toegangspas hebben. Uiteraard doen we dat pas nadat we op camera zien dat toegang verlenen verantwoord is. Zodat u zeker weet dat de situatie voor de werknemer veilig is. 

Alert is dé Smart Building Specialist in veiligheid en comfort. We werken data gedreven en verzamelen continu informatie over uw bedrijfspand, voor de juiste inzage. Een toegangscontrolesysteem past daar perfect bij. Een slimme manier om toegang tot uw gebouw te beheren en beveiligen. Het systeem registreert wie, wanneer en waar iemand aanwezig is, waardoor het ook een signalerende functie heeft.  Uiteraard werken we daarbij volledig AVG-proof.

Kom met ons in contact

Denkt u dat toegangscontrole een goede aanvulling is op het beveiligen van uw pand of verschillende ruimtes binnen het gebouw? Als u op zoek bent naar goede toegangscontrole en andere oplossingen voor veiligheid en duurzaamheid is Alert dé specialist in veiligheid en comfort. We zijn niet voor niets de marktleider in Drechtsteden. Als toegangscontrole de oplossing is voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op en wij laten zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zijn we ook bereid kennis met u en uw organisatie te maken op uw locatie.

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?