Onze visie op Smart business park

Ontdek hoe slimme software en sensortechniek bedrijventerreinen veiliger en slimmer maakt. Lees hier meer over onze visie op het ideale smart business park.

Bezoek experience room

Smart business park

Een bedrijventerrein met geavanceerde technologieën, (digitale) infrastructuur en slimme systemen zijn aangelegd, voor een gezond vestigingsklimaat voor ondernemers. Deze technologie zet Alert in om de beveiliging, mobiliteit, connectiviteit en duurzaamheid te optimaliseren op het betreffende bedrijventerrein en zo ontstaat het smart business park.

Veilig en comfortabel ondernemen in uw omgeving

Een veilige bedrijfsomgeving is een randvoorwaarde voor de gevestigde ondernemers, relaties en leveranciers. Met terreinbeveiliging wordt zowel de publieke als private delen beschermd. Dankzij alle aanwezige disciplines binnen Alert, ons onafhankelijke veiligheidsplatform én ons sterke partnernetwerk is Alert in staat complete bedrijventerreinen en industriële omgevingen te voorzien van het gewenste veiligheidsniveau én meer.

Onze data gedreven visie op smart business parks

Om inhoud te geven aan het smart business park, streven we bij Alert naar het herkennen en voorspellen van afwijkend gedrag in de publieke ruimte én op het private terrein van de ondernemer. Hierbij zetten wij data om in relevante stuurinformatie, zodat er snel en adequaat kan worden geacteerd. Deze data geven ons inzage en handvaten om proactief afwijkend gedrag of gevaarlijke situaties te detecteren, te voorkomen en snelle interventies te plegen waar nodig! Een data gedreven beveiligingsaanpak voor een smart business park is opgedeeld in de volgende vier beveiligingsschillen die elkaar aanvullen en zo de veiligheidsmaatregelen versterken:

  • Schil 1: ANPR camera’s op toegangswegen voor snelle detectie van vermiste, verduisterde of gesloten voertuigen
  • Schil 2: Toezicht en controle in de openbare ruimte met overzichtscamera’s en fysieke surveillance voor preventie en snelle interventie
  • Schil 3: Toegang en overzicht tot private buitenterreinen van de gevestigde ondernemers voor een nog completer beeld van situatie rondom het object en de omgeving
  • Schil 4: Interne beveiliging van bedrijfspand; voor snelle en nauwkeurige detectie, alarmverwerking én alarmopvolging, van ontvangst tot opvolging

Op onze pagina ‘collectieve beveiliging’ leest u meer over dit data gedreven beveiligingsconcept.

Slim verbinden: meer dan beveiligen alleen

Als het gaat om openbare ruimtes en industriële omgevingen, heeft Alert meer te bieden dan beveiliging alleen. Mede dankzij de snelle ontwikkelingen op het gebied van sensortechnologie en slimme software gecombineerd met onze remote dienstverlening zijn wij in staat een collectief gebied slim met elkaar te verbinden en bruikbare inzichten te delen met alle betrokken partijen. De mogelijkheden variëren van informatieverstrekking via interactieve displays of intercomposten, toezicht en toegangsverlening tot straatkasten, collectieve (nood)oproepsystemen, ‘’praatcamera’s’’ met ingebouwde luidsprekers, geluidsmeters, tot sensortechnologie voor parkeerbezettingen en gladheidsmetingen.

Boek nu uw inspiratiesessie over smart business park

Boek uw gratis demo in onze Experience Room gevestigd in ons hoofdkantoor in Sliedrecht! Uiteraard zijn we ook bereid kennis met u en uw organisatie te maken op uw locatie.

Slim verbinden, altijd alert

Ge√Įnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?