Industrie

De industriesector wordt gekenmerkt door productie van halffabricaten en eindproducten. Dit marktsegment is daarmee veel omvattend; van levensmiddelen tot chemische producten tot technologische producten.

Boek experience room

Het doel is dat productiemedewerkers zich comfortabel en veilig in de productiegebouwen en industriële omgevingen voelen. Gelijktijdig wilt u de benodigde productiegoederen en -middelen goed beveiligen, tegen bijvoorbeeld brand en diefstal.

Voorkomende vraagstukken van facility managers en security managers, die actief zijn in de industrie zijn:

  • Beter overzicht van en controle over veiligheid en beveiliging van het industriële terrein/complex en de productiegebouwen.
  • Meer inzicht in het aantal transportbewegingen, intercomoproepen en alarm interventies.
  • Verlaging van de beveiligingskosten, bijvoorbeeld de kosten m.b.t. open- en sluitrondes, of het willen afschalen van manbewaking.

De beveiligingsoplossingen van Alert binnen de industrie

Vanuit Alert richten wij ons niet op het primaire productieproces, maar juist op de veiligheid en beveiliging van het secundaire proces. Hiervoor bieden wij doeltreffende beveiligingsoplossingen.

  • Beveiliging: of het nu gaat om fysieke aanwezigheid ter plaatse of op afstand (remote)
  • Preventie en interventies: via mobiele surveillance
  • Veiligheid: meer inzicht en overzicht krijgen van uw branddetectiesystemen dankzij een merkonafhankelijke brandmanagementsysteem en/of digitaal brandmeldpaneel
  • Dashboarding: inzicht in het aantal oproepen, alarmmeldingen en interventies

Referenties binnen de industrie

Wij zijn een bewezen waardevolle partner voor diverse industriële bedrijven. Hierbij zijn onze beveiligingsoplossingen ingezet om veiligheid, controle en kostenbesparing te optimaliseren. Neem gerust contact met ons op voor een overzicht van een aantal mooie referenties in deze sector.

Ervaar het verschil met Alert: voor een veiliger en efficiëntere productie-omgeving

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van veiligheid en beveiliging in een productie-omgeving met het boeken van een experience room. In tegenstelling tot een demo tonen we hier live operationele systemen, waaronder het digitaal brandmeldpaneel. Voor verdere details kunt u contact met ons opnemen en de experience room boeken.

Slim verbinden, áltijd alert

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?