Beveiligen is goed, voorkomen is beter. Collectieve beveiliging sluit naadloos aan bij deze proactieve manier van beveiligen. Zo zijn we regelmatig aanwezig en controleren wij bedrijven zorgvuldig. Openstaande ramen en deuren maar ook de aanwezigheid van onbevoegden wordt gecorrigeerd. Een duidelijke herkenbare mobiele surveillance eenheid heeft een preventieve werking op criminelen. Collectief beveiligen voorkomt zelfs voor 70% tot 80% aan schade.

Boek experience room

Collectieve beveiliging

Naast een controlerende taak is de combinatie met de repressieve taak, namelijk de alarmopvolging, veel adequater uit te voeren. In de eerste plaats omdat de surveillance eenheid regelmatig aanwezig is, zal de gemiddelde aanrijtijd veel korter zijn. Dus is de beveiligingsbeambte in geval van een inbraakmelding sneller ter plaatse. Daarnaast zijn de dienstdoende beambten door hun regelmatige aanwezigheid beter op de hoogte van de plaatselijke situatie. De ligging van de individuele bedrijven is bij iedere beambte bekend en ook bij tijdelijke/permanente veranderingen zijn ze te allen tijde op de hoogte.

Duidelijke rapportage en registratie

Wij streven maximale transparantie na tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden. Een duidelijke rapportage en registratie maken hier onderdeel van uit. Vanzelfsprekend rapporteert de surveillant eventuele onregelmatigheden, welke hij constateert uitvoerig en direct, aan de individuele deelnemers. Maandelijks rapporteren wij zogenaamde trends en tips aan het bestuur zodat iedereen optimaal profiteert van het collectieve karakter.

Preventie door mobiele surveillances en camerasurveillances

Onze surveillanten zijn preventief op het industrieterrein aanwezig of kijken vanuit onze alarmcentrale de camerabeelden uit. Op het moment dat een incident zich voordoet (hetzij door eigen waarneming hetzij door een alarmsignaal van de inbraaksignaleringsinstallaties) gaat de surveillant direct ter plaatse en de camerabeelden worden overgenomen door onze alarmcentrale. Unieke voordelen voor een adequate response!

Collectieve beveiliging met assistentie alarmopvolging

Tijdens de collectieve tijden verlenen wij gratis assistentie alarmopvolging. Dat wil zeggen dat wij bij een optredend alarm vanuit uw locatie naar uw pand gaan en daar wachten (maximaal 15 minuten) op een sleutelhouder en deze begeleiden. De verdere afhandeling van het alarm verzorgt de sleutelhouder zelf.

Informatie aanvragen

Bent u ook toe aan collectieve beveiliging? Vraag vandaag nog informatie aan. Stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een vrijblijvend gesprek waarin wij u graag over alle details informeren.

Ge√Įnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?