Camerabeveiliging om vroegtijdig problemen op te sporen

Met camerabeveiliging detecteert Alert naar vroegtijdige signalen om problemen te voorkomen nog voordat ze zich aandienen.

Boek experience room

Camerabeveiliging voor bedrijven

Uw bedrijf, medewerkers en werkomgeving zijn essentieel voor de bedrijfsvoering. Uit ervaring weten wij van Alert dat gevaar in de details zit die u zelf niet meer ziet. Met camerabeveiliging speurt Alert naar vroegtijdige signalen om problemen te voorkomen nog voordat ze zich aandienen. Zo beveiligt u preventief uw bedrijfsgebouw, medewerkers en werkomgeving tegen inbrekers. Via (on)zichtbare beveiliging waardoor werknemers zich een stuk veiliger en comfortabeler voelen. Daarnaast gaat er richting inbrekers en ongenodigde gasten een afschrikkende werking uit. Door bovendien de data van camera’s met andere data te combineren, kunnen we anticiperen op de situatie en snel handelen als dit echt nodig is. 

De voordelen van camerabeveiliging voor uw bedrijf en omgeving

Camerabeveiliging is een effectieve aanvulling op andere beveiligingsmaatregelen van Alert, zoals inbraak- en terreinbeveiliging en toegangscontrolesystemen. Zichtbaar aanwezige camera’s schrikken af. En gaat het inbraakalarm toch af? Dan is Alert via de camera direct virtueel ter plaatse. Het past bij onze data gedreven aanpak met de focus op beveiligen op afstand. Door data slim te combineren en patronen te analyseren, geeft camerabeveiliging dan ook het juiste inzicht. En als het nodig is, dan is Alert heel snel fysiek ter plaatse. 

Veilig openen en sluiten door de centralisten van Alert

Het openen en sluiten van bedrijfspanden en terreinen brengt altijd enig risico met zich mee. Vaak is de persoon die opent of afsluit alleen, waardoor er voor indringers kansen zijn om hem of haar te overmeesteren. In combinatie met cameratoezicht van Alert begeleid onze centralist het betreden en verlaten van uw bedrijfsgebouw door uw medewerkers. De centralist gebruikt camera’s om de omgeving te scannen. En is er sprake van een verdachte situatie, dan krijgt uw werknemer te horen dat het niet veilig is om op dat moment naar binnen of buiten te gaan. Mocht het ondanks de observatie toch misgaan, dan onderneemt de centralist direct actie en zijn we snel fysiek ter plaatse.  

De visie van Alert op camerabewaking

Alert biedt camerabeveiliging voor real estate beheerders en gebruikers van gebouwen die op zoek zijn naar complete oplossingen voor veiligheid en duurzaamheid. Met cameratoezicht is het voor de centralisten van Alert ook mogelijk om op vaste tijdstippen een virtuele ronde door uw bedrijfspand of over uw terrein te maken. Dat heeft een preventieve werking en bij Alert geloven we, voorkomen is beter dan genezen. Wij zijn smart building specialist in veiligheid en comfort, die data uit gebouwen verzamelt, integreert en verbindt met mensen en processen. Het waarborgt de veiligheid van mens en gebouw. Camerabewaking van Alert is er om:

  • een gebouw en de omgeving te bewaken
  • ongewenste activiteit te detecteren
  • activiteiten en incidenten te observeren,
  • data te combineren om verdachte patronen te ontdekken,
  • personen te herkennen en zonder redelijke twijfel te identificeren.

Camerabeveiliging nodig? Bezoek onze experience room

Denkt u dat camerabeveiliging een goede toevoeging is op uw huidige beveiligingsmaatregelen? En bent u benieuwd wat Alert daar als smart building specialist voor u in kan betekenen? Bezoek dan onze experience room. Ontdek welke mogelijkheden passen bij uw organisatie.

Ge√Įnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?