Bij Alert hebben wij duurzaamheid en MVO erg hoog in het vaandel staan en ziet u terug in onze manier van werken. Lees er hier alles over.

Boek experience room

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Onderdeel van duurzaam ondernemen en MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), zijn onder meer klimaatverandering, vervuiling en de eigen footprint van uw bedrijf en de hele (logistieke) keten. Alert speelt hier nadrukkelijk op in door duurzaam beheer van gebouwen en de daarbij behorende beheersystemen. Als marktleider in de Drechtsteden, als belangrijke speler op het gebied van beveiliging, zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat ziet u terug in onze manier van werken. Hierover later meer.

De impact van duurzaam ondernemen

Op basis van duurzaam ondernemen kan uw organisatie flink wat geld besparen, door efficiënt gebruik en beheer van ruimtes. Door goed te meten hoe ruimtes gebruikt worden, kan de energie goed worden gemanaged, als onderdeel van smart building management. Ook hoeft de ruimte minder vaak schoongemaakt te worden. Zo worden substantiële besparingen gerealiseerd. Uiteraard draagt dit bij aan een comfortabele, schone en fijne leefomgeving en wordt er minder schade toegebracht aan het milieu.

Duurzaam ondernemen met Alert

Bij Alert zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door onze slimme aanpak zijn wij met onze opdrachtgevers in staat om duurzaam te opereren. Daarbij hebben we onder meer geïnvesteerd in elektrische surveillancewagens, de Volkswagen ID.3. Verder investeert Alert in duurzaamheid in relatie tot onze medewerkers. Zoals een actieve veiligheids-, gezondheids- en welzijnscommissie en een preventief ziekteverzuimbeleid.

Verder bieden we bedrijfsfitness aan alle medewerkers en worden medewerkers zo dicht mogelijk bij hun woonplaats ingezet, zodat ze op de fiets kunnen. Ook zorgen we ervoor dat langdurig werklozen of mensen die willen re-integreren een kans krijgen bij Alert. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzame wereld. Dat is ook wat wij noemen; duurzaam ondernemen.

Maak kennis met Alert

Bij Alert vinden we het belangrijk dat uw veiligheid op een comfortabele wijze en vakkundig wordt gewaarborgd. Via slimme data via geavanceerde technieken te combineren, kunnen criminaliteit en calamiteit worden voorkomen. Bij Alert geloven we, beveiligen is goed voorkomen is beter. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer informatie? Bezoek onze experience room en ervaar welke mogelijkheden passen bij uw organisatie.

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?