Wij zijn Alert. Alert op uw business en alles wat u bezighoudt. Dat ziet u terug in onze innovatieve beveiligingsoplossingen. Meer weten? Dan komen we graag in contact.

Boek experience room

Over Alert

Wij zijn Alert. Alert op uw business en alles wat u bezighoudt. Dat ziet u terug in onze innovatieve beveiligingsoplossingen. Wij zijn alert op uw omgeving en op vroegtijdige signalen, zodat we kunnen ingrijpen, voordat er iets gebeurt. Altijd voorbereid op uw veiligheid.

Bij Alert geloven we: beveiligen is goed, voorkomen is beter. Als we criminaliteit geen kans willen geven, hebben we een initiërende houding en anticiperende technieken nodig. Wij willen innoveren op het snijvlak van mens en techniek, vanuit een probleemvoorkomende benadering. Omdat we geloven dat proactief benaderen de toekomst heeft. Meedenken, maar vooral vooruitdenken, daar ligt onze kracht. Met actuele kennis en inzichten, goede communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling. Daar gaan we voor!

Sinds 1992 zijn wij een betrouwbare partner in veiligheid voor bedrijven, overheden en particulieren in de regio Zuid Holland Zuid. Daarnaast hebben we ruime ervaring op het gebied van bedrijfsrecherche en beschikken we over een landelijk werkende en moderne Particuliere AlarmCentrale (PAC). Met onze integrale dienstverlening bieden we u een totaalpakket aan veiligheidsoplossingen.

Vacatures
Element Element

Vacatures

Alert is sinds 1992 actief in de beveiligingsbranche en wil zich maximaal inzetten voor de veiligheid van anderen. Dat vraagt om meedenken en vooral vooruitdenken. Met persoonlijke aandacht, oprechte interesse in mensen, een vooruitziende blik en de gedrevenheid om incidenten te voorkomen in plaats van erop te reageren. Wij zijn Alert, maar vragen dat ook van onze werknemers. We zijn Alert op elkaar en op onszelf, maar we focussen ook op kwaliteit en op ontwikkelingen voor de toekomst.

Bekijk vacatures
Certificering
Element Element

Certificering

Alert is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf, recherchebureau en particuliere alarmcentrale. Wij nemen veiligheid serieus en doen geen concessies voor wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid van onze informatiebeveiliging en de geleverde beveiligingsdiensten. U kunt u erop vertrouwen dat wij ‘Alert’ zijn en het hoogste veiligheidsniveau voor onze klanten gegarandeerd is.

Bekijk certificaten

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?