Uw terrein beter beveiligen? Ontdek dan de voordelen van de terreinbeveiliging oplossingen van Alert. Bezoek onze experience room en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Boek experience room

Terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging is essentieel om uw bedrijf en medewerkers een veilige en comfortabele werkomgeving te bieden. Staat er regelmatig iets van waarde op uw terrein of kreeg u al eens te maken met vandalisme, insluiping of inbraak? Dan is dit hét moment om na te denken over terreinbeveiliging. Alert biedt meerdere oplossingen voor terreinbeveiliging waarbij wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsterrein bijdraagt aan zorgeloos ondernemen.  

Terreinbeveiliging: privaat en/of collectief?

Bij terreinbeveiliging kunt u denken aan private terreinbeveiliging ter bescherming van uw eigen terrein of aan collectieve terreinbeveiliging waarbij collectief een publieke ruimte wordt beveiligd. Door alerte beveiliging blijven dergelijke publieke terreinen en publieke ruimtes schoon, heel en veilig. Zo zijn we bij zowel private als collectieve terreinbeveiliging proactief en alert aanwezig zijn om uw terrein te beveiligen. In onze visie is de collectiviteit daarbij erg zinvol. Want wat in de publieke ruimte ontstaat, kan een vervolg krijgen op uw eigen terrein. Door de data uit de verschillende beveiligingsopties te combineren, kunnen we heel proactief acteren en voorkomen dat er zich ongewenste situaties voor doen. Alert gebruikt de nieuwste technologieën die zorgen voor beveiligen op afstand, waarbij we zowel fysiek, via onze mobiele surveillance, als vanuit onze alarmcentrale, via publieke overzichtscamera’s en kentekenregistraties, razendsnel kunnen ingrijpen. 

Optimale terreinbeveiliging

De voordelen van een collectieve terreinbeveiliging

Steeds vaker valt dan ook de keuze op collectieve terreinbeveiliging om het volledige terrein schoon, heel en veilig te houden, ook wel collectieve beveiliging genoemd. Deze beveiligingsvorm brengt vele voordelen met zich mee. Hoe meer ondernemers binnen een bedrijventerrein zich bij de collectieve terreinbeveiliging aansluiten hoe beter de beveiliging is. Want het maakt het veel lastiger om via het onbewaakte terrein van de buren toch binnen te sluipen. Plus het feit dat we meer datastromen binnenkrijgen die we vertalen naar operationele informatie voor een nog betere interventie. Dit alles zorgt voor een goed totaaloverzicht van het totale terrein. Bovendien deelt u bij collectieve beveiliging de kosten, waardoor deze lager uitvallen dan wanneer u alleen uw eigen terrein beveiligt. 

Visie van Alert op terreinbeveiliging  

De visie van Alert is dat comfortabel ondernemen begint met de juiste veiligheidsvoorzieningen. Wij streven er naar dit te combineren met meerdere beveiligingsoplossingen, zodat er voor uw bedrijf een comfortabele werkomgeving ontstaat. Door bij terreinbeveiliging de juiste informatie, ofwel data te verzamelen, integreren en verbinden met mensen en processen, houden we de omgeving daadwerkelijk voor iedereen veilig. Daarbij leren we continu van de systemen en data die we verzamelen.  

Door deze data-gedreven werkwijze ontstaat een goed beeld van wat er kan gebeuren op zowel het publieke bedrijventerrein als uw eigen bedrijfsterrein. Zo kunnen we anticiperen, in plaats van reageren. Door de data bovendien te combineren met de data uit uw gebouw, ontstaat een totaalbeeld waardoor u nog comfortabeler onderneemt. Alert helpt u dan ook graag verder op het gebied van smart building en smart business parks voor beveiliging, veiligheid én comfort.

Bezoek nu onze experience room

Als terreinbeveiliging de oplossing is voor het beveiligen van de omgeving rondom uw bedrijf, bezoek dan onze experience room in Sliedrecht. Uiteraard zijn we ook bereid kennis met u en uw organisatie te maken op uw locatie.  

Ge√Įnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?