Lidmaatschappen en erkenningen

Nederlandse Veligheidsbranche

Alert is geruime tijd aangesloten bij de Nederlandse VeiligheidsBranche. De aangesloten bedrijven bij de Nederlandse Veiligheidsbranche willen een prominentere rol spelen in de Nederlandse veiligheidszorg. De branche wil graag samen met klanten, politie, justitie en overheden de handen ineen slaan om Nederland veiliger te maken. Bedrijven in de veiligheidsbranche worden partner voor alle veiligheidsvraagstukken. Met de reguliere veiligheidsdienstverlening en ook met hun specialistische kennis en innovatieve oplossingen.

Verenigde Erkende Beveiligingsbedrijven

Kies voor veiligheid via de vakman. Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van uw eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit & service levert? Via een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Erkenning leerbedrijf Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv).Alert voldoet als erkend leerbedrijf aan alle voorwaarden, wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Wij werken daarttoe nauw samen met de school en het  SBB.