Wat doet u als het alarm afgaat in uw bedrijfspand? Wij nemen elk alarm serieus en komen direct in actie. Zo vermijdt u onnodige veiligheidsrisico’s en kosten en hoeft u niet 24/7 een beveiligingsbeambte op uw bedrijfsterrein te hebben. Dat geeft rust.

Boek experience room

Interventie bij Alarm

Op het moment dat we een alarmmelding ontvangen, begeeft de dichtstbijzijnde surveillance-eenheid zich direct naar uw pand, om de oorzaak van de melding te onderzoeken. Gaat het om loos alarm? Dan resetten onze bewakingsmedewerkers het alarmsysteem. Bij gevaar zullen zij direct de politie inschakelen. Als u dat wilt, kunnen onze medewerkers ter plaatse glas- braakschade verhelpen. En wanneer onze mensen weer vertrekken laten zij de locatie vanzelfsprekend weer veilig achter. Alle bevindingen en handelingen van de surveillanten verwerken we in een rapport dat we naar u mailen.

Wet- en regelgeving

Het inschakelen van een professionele bewakingsdienst voor de alarmopvolging is een actueel onderwerp. De politie heeft haar procedures voor het opvolgen van inbraakalarmen verder aangescherpt en reageert alleen nog op alarmen die geverifieerd zijn. Verificatie kan via technische oplossingen gebeuren (bijv. via een meervoudige zonering) of op basis van persoonlijke waarneming. Onze beveiligingsbeambte is snel ter plaatse en zorgt voor deze persoonlijke verificatie. Daarmee voldoet u aan de richtlijnen rondom alarmverificatie.

Uw voordelen

  • Samenwerken met een proactieve toekomstgerichte partner
  • Geavanceerde technieken
  • Zorgvuldig geselecteerde en gescreende beveiligingsprofessionals
  • 24/7 bereikbaar
  • Duidelijke rapportages
  • Korte communicatielijnen

 

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?