Alert Solutions

Volledig voorbereid op veiligheid

Alle vormen van veiligheid, dáár zijn wij alert op. Dat betekent gebouwbeveiliging en camerabewaking, maar ook brandveiligheid, luchtkwaliteit en klimaatbeheersing. Alle zaken waarover u zich geen zorgen wilt maken, daarin ontzorgen wij. Met integrale dienstverlening bieden we een totaalpakket aan veiligheidsoplossingen, allemaal ondergebracht in één systeem. Alert op uw veiligheid, uw gemak, uw toekomst.

Waarom Alert

Waarom Alert

  • Alert op uw business en alles wat u bezighoudt
  • Innovatieve beveiligingsoplossingen, in alle domeinen
  • De nieuwe standaard in gebouwbeheer
Alarmcentrale

Alarmcentrale

Via onze eigen, landelijk werkende particuliere Alert Alarmcentrales (PAC 102) is er 24/7 toezicht op alles wat er in en rondom uw business gebeurt. Deze twee moderne centrales opereren onafhankelijk en zijn tevens elkaars back-up. Conform EN 50518, ISO 27001 én EN 50136. Zo kan er op elk moment ingegrepen worden: als het misgaat, maar ook vóór het misgaat. Dag en nacht staat ons team van centralisten klaar, zodat elke alarmmelding (inbraak, overval, brand, sabotage, etc.) snel en adequaat kan worden opgevolgd.

Alles over de Alert alarmcentrale Twee centrales: extra veilig

Alert Connect

Alert Connect

In de hedendaagse 24-uurseconomie komt u niet meer weg met een antwoordapparaat. Uw klanten willen dat u 24/7 bereikbaar bent. Met Alert Connect bent u dat. Als verlengstuk van uw bedrijf zullen onze medewerkers in uw naam de telefoon aannemen, klanten informeren, orders noteren, afspraken inplannen en storingsmeldingen coördineren.

24/7 bereikbaar met Alert Connect

Internet of Things

Internet of Things

Vrijwel alles wordt via het internet aangesloten en beheerd. Van (privacygevoelige) gegevens tot systemen die temperatuur en luchtkwaliteit beheren. Het ‘Internet of Things’, noemen we dat. En hoe meer er in verbinding staat, hoe belangrijker goede IoT-beveiliging is. Via de Alert Cloud weet u zeker dat alles veilig online blijft. Niets ontglipt onze alertheid.

Gebouwbeheer in één systeem

Gastvrij gebouwbeheer

Gastvrij gebouwbeheer

Veiligheid en leefbaarheid gaan hand in hand. Een werkomgeving is tegenwoordig meer dan alleen een plek om te werken. Het is een verlengstuk van de thuissituatie en moet dus zowel veilig als prettig zijn om in te vertoeven. Daar zorgen wij voor met onze portier- en receptiediensten. Security en hospitality liggen in elkaars verlengde en gastvrijheid is, wat ons betreft, de beste beveiliging.

Meer over gebouwbeheer

Open- & sluitronden

Open- & sluitronden

Onbezorgd de dag beginnen en met een goed gevoel weer naar huis. Als onze surveillanten de open- en sluitronde voor hun rekening nemen, bent u hiervan verzekerd. Alles wordt nauwkeurig nagelopen en gecontroleerd op ongewone situaties. Met een Alert-surveillant als centrale aanspreekpunt voorkomt u ook nog eens dat er veel sleutels en alarmcodes in omloop zijn.

Surveillance door Alert

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Weet wie uw terrein betreedt. Door het komen en gaan van bezoekers (personeel, klanten, leveranciers, etc.) in de gaten te houden, weet u precies wie zich wanneer op het terrein begeeft. Dat kan in de vorm van een registratiesysteem, cameratoezicht, een portier of een combinatie van verschillende diensten. Alert heeft alles in huis om voor u de juiste toegangscontrole te bewerkstelligen.

Meer over toegangscontrole

Lokale monitoring

Lokale monitoring

Het continu monitoren van de omgeving speelt een grote rol in de veiligheid van uw pand en omliggende terrein. Maar zie maar eens tijd te vinden om dit klaar te spelen. Met onze mobiele surveillancediensten nemen onze professionele, goed gescreende beveiligingsbeambten deze taak over. Denk aan controlerondes rondom uw bedrijfspand of laad- en losbegeleiding.

Beheer van BMI-OAI

Beheer van BMI-OAI

Heeft u een brandmeld- en ontruimingsinstallatie (BMI-OAI)? Dan bent u verplicht een beheerder BMI in te schakelen. Alert kan u ontzorgen door de generieke beheerder BMI-taken van u over te nemen met een minimale impact voor uw eigen organisatie. Zo bent u altijd up-to-date met de uit te voeren controles en wordt het logboek secuur bijgehouden.

De nut en noodzaak van een Beheerder BMI

Direct alarmopvolging

Direct alarmopvolging

Beveiliging is goed, voorkomen is beter. Gaat er toch een keer een alarm af, dan zorgen wij dat de dichtstbijzijnde surveillance-eenheid zich direct naar de oorzaak van de melding begeeft. Ongeacht het tijdstip. Indien nodig wordt dit meteen opgevolgd met politie, brandweer en/of schadeherstellers. Geheel volgens wet- en regelgeving en met geavanceerde technieken, zoals verschillende alarmzones met geverifieerd alarm en cameratoezicht.

Alarmopvolging voor bedrijven

Cameratoezicht

Cameratoezicht

Door camera’s te installeren en deze te koppelen aan een cameratoezicht, kan met slechts één paar ogen het hele terrein in de gaten worden gehouden. De camerabeelden kunnen live worden ingezien én teruggekeken. Bovendien hebben camera’s een afschrikkende werking, wat nog eens voor extra veiligheid zorgt.

Hoe wij cameratoezicht houden

Netwerk van professionals

Netwerk van professionals

Wie er wanneer moet worden ingeschakeld, hangt maar net af van de melding en soms ook de geldende wet- en regelgeving. Dankzij een uitgebreid netwerk en korte communicatielijnen met o.a. de politie, brandweer en particuliere beveiligingsorganisaties kan Alert altijd de juiste partij inschakelen. Terwijl u gewoon ons als aanspreekpunt behoudt. Minder omkijken, meer veiligheid.

Installerende partners

Installerende partners

Veiligheid is altijd in beweging. Voor u betekent dit dat wij onze oplossingen doorlopend innoveren, maar ook dat u continu een beroep kunt doen op onze service. Wij werken met deskundige installatiepartners die de veiligheidsoplossingen bij u implementeren en onderhouden. Wanneer het nodig is en wanneer u het wilt. Mutaties en aanvragen geeft u eenvoudig door, zeker als u kiest voor Alert Mobile.

Vind een installateur bij u in de buurt

Word ook Alert, altijd en overal

Ontdek hoe onze veiligheidsoplossingen u volledig voorbereid op veiligheid maken.

Vrijblijvend kennismaken