Bent u op zoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf in Gorinchem of omstreken? Heeft u het gevoel dat de beveiliging van uw omgeving, pand of terrein verbetering behoeft? Maak kennis met Alert. We gaan namelijk veel verder dan traditionele beveiliging. Als u nieuwsgierig bent geworden en meer wilt ontdekken over hoe Alert uw beveiligingsbehoeften, lees dan verder.

Boek experience room

Beveiligingsbedrijf Gorinchem

Het maakt niet uit naar welke vorm van beveiliging u specifiek op zoek bent; fysieke manbewaking, beveiliging op afstand en/of monitoring diensten, wij leveren het allemaal. We denken graag mee aan het collectief, maar leveren ook zeker maatwerk voor u op locatie.

Met een eigen alarmcentrale zijn we 24/7 beschikbaar. Het monitoren van uw werkomgeving en het adequaat reageren op situaties nemen wij volledig voor uit handen. U hoeft zich geen moment druk te maken over de beveiliging van uw bedrijfspand of terrein tijdens of buiten kantooruren. Dat geeft rust.

Alert: een begrip in Gorinchem

Sinds de oprichting van Alert Security in 1992 zijn we actief in Gorinchem en omgeving. Deze positie werd in 1997 nog eens versterkt door de overname van het regionale beveiligingsbedrijf GEN (Gorcumse Eerste Nachtveiligheidsdienst). Alert is niet alleen het beveiligingsbedrijf in Gorinchem, maar ook nog eens marktleider in de Drechtsteden én sterk vertegenwoordigd in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Gorinchem is een belangrijk gebied voor Alert met toonaangevende opdrachtgevers, partners én als werkgever.

Collectieve beveiliging bedrijventerrein Gorinchem

Wij zijn niet alleen goed bekend in de prachtige vestingstad zelf, maar ook de omliggende industrieterreinen. Sinds 2019 verzorgen wij, na een korte tussenpoos, weer volledig de collectieve beveiliging van alle zeven bedrijventerreinen: Avelingen Oost, Avelingen West, Schelluinsestraat, Papland, Handelskade, Gorinchem-Oost I & II. Deze collectieve beveiliging verzorgen we in opdracht van en in samenwerking met Stichting Security 5. Samen blijven we ons onverminderd hard inzetten voor de strijd tegen criminaliteit en ondermijning.

* Stichting Security 5 wordt vertegenwoordigd door de IKG Ondernemersvereniging Gorinchem, de gemeente Gorinchem en de politie, met als doel de veiligheid op deze industrieterreinen te vergroten.

Comfortabel en veilig in uw gebouw en omgeving

Bij Alert denken we altijd een stap vooruit. Dat komt voort uit onze overtuiging van ‘slim verbinden'. We omarmen innovaties en zijn steeds op zoek naar de juiste verbindingen tussen mens en techniek. We integreren systemen en verzamelen data om zoveel mogelijk te leren van een gebouw, zijn omgeving en het gedrag van de mens. Deze werkwijze creëert inzicht, overzicht en controle; de ingrediënten voor een comfortabele en veilige werkomgeving, wat resulteert in efficiënter werken en kostenbesparingen.

* Systeemintegratie omvat onder meer het samenvoegen van uw inbraaksignalering, brandmeldinstallatie, camerabewaking, toegangscontrole en/of intercomsysteem naar onze alarmcentrale, centraal beheerd en gemonitord binnen één geïntegreerd platform.

Bezoek experience room

Wilt u weten welke toegevoegde waarde onze oplossingen hebben voor uw organisatie? Bezoek onze experience room en we kijken waar verbetering mogelijk is. Onze experts gaan vrijblijvend voor u aan de slag om dit voor u inzichtelijk te maken.

Slim verbinden, altijd alert.

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?