Zoekt u een innovatief beveiligingsbedrijf? Alert is hét innovatieve beveiligingsbedrijf dat vooruitdenkt. Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf

Boek experience room

Beveiligingsbedrijf

Het beveiligingsbedrijf houdt Alert zich bezig met innovatieve beveiligingsoplossingen, van terreinbeveiliging tot smart building oplossingen. Wij geloven dat comfortabel ondernemen begint met de juiste veiligheidsvoorzieningen en we zijn niet voor niets de marktleider in de Drechtsteden. Onze kracht is het vooruit denken en alert zijn op vroegtijdige signalen, zodat we kunnen ingrijpen voordat er iets gebeurt. Kortom, we denken graag met u mee, maar nog liever gericht en ver vooruit.

Het beveiligingsbedrijf van de toekomst

Alert biedt zowel individuele als collectieve beveiliging aan. Bij collectieve beveiliging bezoeken onze surveillanten preventief het bedrijventerrein. Ze zijn geschoold om te begrijpen dat veiligheid belangrijk is, maar hebben ook oog en aandacht voor schoon én veilig. Vanuit onze alarmcentrale sturen we de surveillant graag met alle relevante data/informatie op pad, zoals camerabeelden en de alarmsignalen van aangesloten individuele ondernemers. Gericht aansturen en virtueel binnen enkele seconden ter plaatse. En is er echt iets aan de hand, delen we diezelfde beelden rechtstreeks met de politiemeldkamer.

De voordelen van beveiligen door een beveiligingsbedrijf

Het beveiligen van uw bedrijfspand, naaste omgeving en bedrijfsterrein, door een beveiligingsbedrijf werkt preventief. Om uzelf, uw bedrijf en omgeving te beschermen tegen gevaarlijke situaties, brand en indringers, is investeren in beveiliging een goede keuze. Daarnaast voorkomt u met beveiliging hoge kosten van mogelijke (vervolg)schade, brand of inbraak. Wanneer uw bedrijfspand of woning goed beveiligd is, zal u met een veilig gevoel uw werk doen. Zo ontstaat een comfortabele situatie in en rondom uw bedrijf voor u en uw medewerkers.

Ervaar smart building van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf

Bij Alert geloven wij dat veiligheid begint met je comfortabel voelen in het gebouw en de omgeving. We anticiperen, in plaats van reageren, op bijzondere situaties en afwijkende patronen. Dankzij smart building onderscheiden wij ons als meer dan alleen een beveiligingsbedrijf. Bij Alert maken we gebruik van geavanceerde technieken en zorgvuldig gescreende beveiligingsprofessionals. Daarbij werken we samen met erkende installateurs. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als allround en vooruitstrevend beveiligingsbedrijf? Bezoek onze experience room.

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?