Voorkom gevaarlijke situaties bij uw bedrijf met inbraakpreventie van Alert

Als eigenaar van een mkb-bedrijf bent u niet altijd voor de volle honderd procent op de hoogte van alle mogelijkheden om uw pand en eigendommen te beveiligen. Maar, aan de andere kant vindt u inbraakpreventie wel heel belangrijk. Alert helpt graag om ervoor te zorgen dat u niets over het hoofd ziet.   

Zorg voor een aangesloten camerasysteem

Een camerasysteem is de eerste stap voor goede beveiliging. Door dit systeem aan te sluiten op onze alarmcentrale, kunnen we niet alleen gelijk meekijken, maar ook nóg beter anticiperen op wat er aan de hand is. Is er sprake van daadwerkelijke dreiging, dan kunnen we deze beelden vervolgens weer doorzetten naar de politie, zodat zij actie kunnen ondernemen. 

Het belang van alarmverificatie

Dankzij de alarmopvolging van Alert kunt u er altijd zeker van zijn dat iedere alarmmelding serieus wordt genomen. Want ook al is opvolging door de politie tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, dat neemt natuurlijk niet weg dat iedere melding nauwkeurig bekeken moet worden. Alert biedt daarin drie mogelijkheden, waaronder ondersteuning met live audio- en videobeelden. Meer informatie daarover vindt u hier.

Voorkomen is beter dan genezen

Minstens net zo belangrijk is collectieve beveiliging. Tenslotte: waarom zou je het tot een dreigende of gevaarlijke situatie laten komen, als je deze ook kunt voorkomen? Dankzij de regelmatige en bovendien herkenbare aanwezigheid van Alert, worden criminelen afgeschrikt. Sterker nog, collectief beveiligen voorkomt voor maar liefst 70% tot 80% aan schade. Meer weten? Bekijk dan de website.

Transparante rapportages

Als u de beveiliging uit handen geeft, wilt u vanzelfsprekend alsnog een beetje zicht houden op wat zich allemaal in en rondom uw bedrijfslocatie afspeelt. Daarom zorgen onze surveillanten na iedere dienst voor een transparante, uitgebreide rapportage, zodat u altijd goed geïnformeerd bent én blijft. Benieuwd naar alle voordelen van collectieve beveiliging?

Bent u geïnteresseerd in de beveiligende diensten van Alert? Vul dan snel het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in en we komen snel bij u langs om er alles over te vertellen.