Security office draait om informatiebeveiliging en advisering op het gebied van informatie binnen uw organisatie. Lees de visie van Alert hier op!

Boek experience room

Security office

Security office draait allemaal om informatiebeveiliging. Om de veiligheid van informatie binnen een organisatie te regelen, moet een bedrijf maatregelen nemen, zaken organiseren en risico’s in kaart brengen. Als bedrijf ben je verplicht te voldoen aan de AVG-regels over data en beveiliging. Een professional op het gebied van security office is verantwoordelijk voor het beschermen van de informatie binnen een organisatie. De professional zorgt voor informatie-integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid. Ook kan het voorkomen dat er bewerkers- en verwerkersovereenkomsten moeten worden afgesloten met partners.

Security office: betrouwbaarheid van onze informatiebeveiliging

Alert is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf, recherchebureau en particuliere alarmcentrale. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en we doen geen concessies voor wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid van onze informatiebeveiliging en de geleverde beveiligingsdiensten. Wij gaan voor het hoogste veiligheidsniveau voor onze klanten. Certificeren en periodieke controles vinden wij belangrijk. We zijn gecertificeerd volgens de Europese normalen voor informatiebeveiliging, alarmoverdracht en beveiligde datatransmissie. Het behalen, maar ook behouden van een certificering helpt onze organisatie bij het verbeteren van prestaties. Het biedt een sterk fundament voor duurzame ontwikkelinitiatieven. We zijn niet voor niets marktleider in de Drechtsteden.

Uw eigendommen goed beveiligd door twee gecertificeerde alarmcentrale

Alert maakt gebruik van twee volledig gecertificeerde eigen particuliere alarmcentrales. Het voordeel hiervan is dat deze afzonderlijk opereren en elkaars volwaardige back-up zijn.

Beide alarmcentrales zijn gecertificeerd volgens de belangrijke EN 50518 certificering. Als Alert waren we in 2018 een van de eerste alarm- en servicecentrales in Nederland met deze certificering in combinatie met de ISO 27001 voor informatiebeveiliging en de EN 50136 voor een betrouwbare veilig alarmtransmissie, die we konden aanbieden aan onze klanten.

Maak kennis met Alert en onze smart building oplossingen

Tegenwoordig kent iedereen het fenomeen smart home. Thuis de verlichting, verwarming, alarmsysteem en zelfs de deurbel met IP-camera eenvoudig bedienen via de app op uw smartphone. Smart building, ofwel slim gebouwbeheer- of gebouwautomatisering, is een gebouw voorzien van slimme en innovatieve technieken. Systemen kunnen onderling communiceren. Smart building van Alert heeft als doel de werk- en leefomgeving te verbeteren op efficiënte en doeltreffende wijze. Goed voor de gebouwenbeheerder met een aangenaam klimaat voor de gebruikers.

Bezoek onze experience room

Benieuwd hoe het zit met de beveiliging van uw bedrijfspand en omgeving? Bezoek onze experience room. Wij vertellen u waar de zwakke punten zitten en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?