Zorg voor een gezonde werk- en leefomgeving. Smart building principes met slimme en innovatieve techniek helpen bij de optimale klimaatbeheersing.

Boek experience room

Wat verstaan wij onder klimaatbeheersing?

Natuurlijk hebben wij de beveiliging van uw kantoor of gebouw hoog zitten. Maar wij doen meer dan dat. Denk bijvoorbeeld, naast veiligheid, ook aan de klimaatbeheersing van uw gebouw. Bij klimaatbeheersing controleren wij de zuurstof en CO2 in de ruimtes en daar waar nodig sturen wij de verversing van zuurstof aan. Zo sturen wij het klimaat op data voor een comfortabele en aangename werkomgeving. Met smart building van Alert One kunt u het klimaat niet in één ruimte, maar in het hele gebouw reguleren. Een mooi voorbeeld van onze innovatieve beveiligingsoplossingen in alle domeinen. Van klimaatbeheersing tot brandveiligheid en van camerabewaking tot surveillance in alle mogelijke vormen.

Klimaat beheersing van Alert als onderdeel van smart building

Onder smart building verstaan wij het voorzien van een gebouw van slimme en innovatieve technieken waarbij systemen onderling communiceren voor het beste resultaat op basis van alle beschikbare data. Deze slimme techniek wordt ook wel proactief gebouwbeheer of gebouwautomatisering genoemd. Door deze manier van klimaatbeheersing wordt de werk- en leefomgeving verbeterd met een uitstekende luchtkwaliteit en zullen bewoners en medewerkers in een aangename omgeving kunnen werken en verblijven.

Om van een gebouw een smart building te maken, brengen wij alle vraagstukken en ambities in kaart. Vervolgens geven wij advies en innovatieve oplossingen. Samen met uw installateur en de facilitair manager zal onze afdeling systeemintegratie de gebruikersinterface inrichten. Hierna bieden we deze aan als monitoring mogelijkheid via onze eigen gecertificeerde alarm- en servicecentrale.  

De voordelen van smart building bij klimaat beheersing

Op basis van onze filosofie over smart building zijn wij in staat om uw gebouwen optimaal te laten functioneren. Wij zien hele goede toepassingen op het gebied van de klimaat beheersing, bestaande uit energiegebruik, efficiënte schoonmaak, licht en optimaal ruimtegebruik, maar ook toegang, de veiligheid en beveiliging.

Naast het feit dat smart building dé manier is voor klimaatbeheersing en de luchtkwaliteit, profiteert u van voordelen als meer comfort en veiligheid. Hierbij combineren wij alle relevante data van uw gebouw in één systeem zodat u snel en eenvoudig in- en overzicht heeft van de ondersteunende bedrijfsprocessen. 

Maak kennis met Alert 

Sinds 1992 is Alert een betrouwbare partner in veiligheid voor bedrijven, overheden en particulieren. Wij zijn niet voor niets de marktleider in de Drechtsteden. Bij Alert bieden we u dan ook een totaalpakket veiligheidsoplossingen. Wilt u meer informatie over klimaatbeheersing of bent u benieuwd wat Alert als smart building specialist voor u kan betekenen? Vraag dan de gratis smart scan aan of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?