Het juist inzetten van alle getroffen beveiligingsmaatregelen doet u met security management van Alert. Lees hier de smart building oplossingen van Alert.

Boek experience room

Security management

Er zijn veel manieren om uw bedrijf, terrein en omgeving goed te beveiligen, met behulp van verschillende security managementsystemen. Maar hoe makkelijk zou het zijn als u alle beveiliging kan aansturen, eventueel kan aanpassen en analyseren binnen één bedieningsscherm? Een security management systeem biedt u deze mogelijkheid, waarbij al deze facetten zijn geïntegreerd. Wij attenderen u gevraagd én ongevraagd op de juiste inzet van die maatregelen. Zo haalt u maximaal rendement uit uw gedane investeringen in security management.

Alert gaat verder dan alleen een security management systeem. Het gaat niet alleen meer om camerabeveiliging, maar bijvoorbeeld ook om klimaatbeheersing en proactieve brandpreventie. Met deze slimme PSIM-oplossing (Physical Security Information Management) heeft u alle benodigdheden in één systeem.

Alert one: onze innovatieve alles in 1 oplossing

Met het security management systeem van Alert heeft u één informatiecentrum voor al uw beveiligingssystemen. Met innovatieve beveiligingsoplossingen zorgt Alert ervoor dat zowel uw veiligheid op de werkvloer, als om het gebouw en in de omgeving wordt gewaarborgd. Dankzij onze smart building oplossingen kunnen systemen onderling communiceren, met als doel de werk- en leefomgeving verbeteren. Wij zijn niet voor niets de marktleider in de Drechtsteden.

Smart building kan op meer dan alleen beveiliging en veiligheid worden toegepast. Het is een volgende stap in duurzaamheid en comfort. Met het PSIM (Physical Security Information Management) kan er verbinding worden gelegd met facilitaire systemen. Denk bijvoorbeeld aan klimaatbeheersingssystemen bedienen en de luchtkwaliteit meten. Dit soort systemen spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van bedrijf kritische processen. Deze dienst wordt aangeboden vanuit onze alarm- en servicecentrale.

Maak kennis met de smart building oplossingen van Alert

Uw bedrijf of bedrijventerrein ook duurzamer en slimmer aansluiten op uw ambities? Benieuwd welke security management oplossing Alert als smart building specialist kan bieden? Vraag de gratis smart scan aan. Vanuit Alert verzorgen we dan een eerste scan van de huidige situatie, op basis van de door uw geschetste situatie en hulpvraag. Het resultaat van de scan worden tijdens een inspiratiesessie met u gedeeld. Zie het als een vrijblijvend adviesgesprek waarin de eventuele innovatieve oplossingen worden benoemd, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?