Camerabewaking

Met camerabewaking detecteren we al vroegtijdig signalen om problemen te voorkomen nog voordat ze zich aandienen.

Boek experience room

Camerabewaking buiten voor bedrijven

Uw bedrijf, medewerkers en werkomgeving zijn cruciaal voor de bedrijfsvoering. Bij Alert weten we dat gevaar vaak in de details schuilt die u zelf over het hoofd ziet. Met camerabewaking speurt Alert naar vroege signalen om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Zo beschermt u preventief uw bedrijfsgebouw, medewerkers en werkomgeving tegen inbrekers. Via (on)zichtbare bewakingscamera’s voelen werknemers zich een stuk veiliger en comfortabeler. Bovendien heeft het een afschrikkende werking op inbrekers en ongewenste bezoekers. Door daarnaast de camerabeelden met andere data te combineren, kunnen we anticiperen op situaties en snel handelen wanneer dat echt nodig is.

De voordelen voor uw bedrijf en omgeving

Camerabeveiliging is een effectieve aanvulling op andere beveiligingsmaatregelen van Alert, zoals inbraak- en terreinbeveiliging en toegangscontrolesystemen. Zichtbaar aanwezige camera’s schrikken af. En gaat het inbraakalarm toch af? Dan is Alert via de camera direct virtueel ter plaatse. Het past bij onze data gedreven aanpak met de focus op beveiligen op afstand. Door data slim te combineren en patronen te analyseren, geeft camerabeveiliging dan ook het juiste inzicht. En als het nodig is, dan is Alert heel snel fysiek ter plaatse.

Onze visie op camerabewaking voor bedrijven

Alert biedt camerabewaking voor vastgoedbeheerders en gebruikers van gebouwen die zoeken naar complete oplossingen voor veiligheid en duurzaamheid. Met cameratoezicht kunnen de centralisten van Alert ook op vaste tijden een virtuele ronde door uw bedrijfspand of over uw terrein maken. Dit heeft een preventieve werking en bij Alert geloven we dat voorkomen beter is dan genezen. Als smart building specialist integreren we data uit gebouwen en verbinden deze met mensen en processen om de veiligheid en het comfort te waarborgen. Camerabewaking van Alert is er om:

  • Een gebouw en de omgeving te bewaken
  • Ongewenste activiteit te detecteren
  • Activiteiten en incidenten te observeren
  • Data te combineren om verdachte patronen te ontdekken
  • Personen te herkennen en zonder redelijke twijfel te identificeren

Ontdek onze camerabewaking: bezoek onze experience room

Denkt u dat camerabewaking een goede toevoeging is aan uw huidige beveiligingsmaatregelen? En bent u benieuwd wat Alert als smart building specialist voor u kan betekenen? Bezoek dan onze experience room en ontdek welke mogelijkheden bij uw organisatie passen.

Geïnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?