Een veilig gevoel in en rondom uw huis? Kies voor inbraakpreventie van Alert

Nergens is het zo belangrijk dat u zich veilig voelt dan in de omgeving van uw eigen huis. De plek waar u na een lange dag weer thuiskomt en uitrust, uzelf weer oplaadt voor de volgende dag. Een veilig thuis is een voorwaarde voor een veilig gevoel. Alert zorgt er graag voor dat u iedere dag op dit veilige gevoel kunt vertrouwen.

Kies voor inbraakpreventie van Alert

Natuurlijk kunt u iedere dag eerst even een rondje om uw huis lopen vlak voordat u in de auto stapt om ieder(e) raam en deur te controleren, maar soms vinden dieven uiteindelijk toch wel de weg naar binnen. Om te voorkomen dat dit scenario werkelijkheid wordt, kunt u kiezen voor inbraakpreventie van Alert. We vertellen u graag hoe én waarom.

Heeft u (al) een alarmsysteem? Zorg er dan voor dat deze is aangesloten op de alarmcentrale van Alert, die 24 uur per dag bemand is. Zodra de situatie erom vraagt, reageren we direct door onze dichtstbijzijnde surveillant erop af te sturen. Hierbij kunt u kiezen uit twee mogelijkheden: het PLUS-pakket of het OPTIMAAL-pakket. Meer informatie over deze vorm van inbraakpreventie? Klik dan hieronder voor de digitale brochure.

Bekijk brochure

Vindt u in deze twee pakketten niet helemaal wat u zoekt of ontbreekt er naar uw smaak wellicht nog iets? Dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een pakket op maat te maken.

Live meekijken bij een verdachte situatie

Heeft u een alarmsysteem met camera en is deze aangesloten bij Alert, dan kan er in het geval van een inbraak live worden meegekeken door een centralist. Deze kan de situatie dan goed op waarde schatten en hiernaar handelen, zoals bijvoorbeeld het doorzetten van de betreffende beelden naar de politiemeldkamer. Op die manier kan men daar ook weer mee kijken, belangrijke informatie tot zich nemen en hierop anticiperen.

Deze Live View, zoals het meekijken via camerabeelden heet, kan ook erg handig zijn bij alarmverificatie. Een alarmmelding wil namelijk niet per se betekenen dat de politie eropaf komt; zo’n melding moet eerst geverifieerd worden voordat ze dit met de hoogste prioriteit kunnen oppakken. Daarom heeft Alert drie manieren van alarmverificatie. Meer daarover vindt u hier.

Ontdek de sterke en zwakke punten van uw huis

Bent u benieuwd naar hoe het staat met de veiligheid van uw huis? Wilt u weten of we misschien iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een beveiligingsscan. Met zo’n scan worden zwakke punten gelijk duidelijk én kunnen we bovendien meteen oplossingen aandragen, zodat u zich hier niet meer druk om hoeft te maken.

Vraag een beveiligingsscan aan