Alert 'terug' in Gorinchem!

Collectieve beveiliging bedrijventerrein Gorinchem (Security 5)

Alert verzorgt per 1 januari 2019 in Gorinchem de collectieve beveiliging op de bedrijventerreinen Avelingen Oost, Avelingen West, Schelluinsestraat, Papland, Handelskade, Gorinchem-Oost I & II.

Surveillance

In samenspraak met Security 5 zal Alert door middel van inzet van onze surveillanten , die ’s avonds en ’s nachts over de industrieterreinen patrouilleren, er dagelijks voor zorgen dat alles ook in de donkere uurtjes veilig verloopt.

Alarmopvolging assistentie bij calamiteiten

Alert zal in de avonduren, tussen 21.00 uur en 06.00 uur aanwezig zijn om te surveilleren. Binnen deze tijden zal Alert voor de leden van deze collectieve beveiliging ook de assistentie alarmopvolging verrichten, door ter plaatse te gaan in het geval van een alarm of calamiteit en hier de eerste observatie te doen, in afwachting van een sleutelhouder en eventuele hulpdiensten.

Daarnaast is Alert verantwoordelijk voor de assistentieopvolging buiten de bovengenoemde surveillancetijden, mocht de Security 5-surveillant niet aanwezig zijn. Alert heeft beschikbare surveillancediensten op de midweek dagen tussen 16.00 uur en 08.00 uur en in de weekenden 24 uur rond.

Meer informatie over,  of aanmelden bij,  de collectieve Beveiliging van Security 5? Kijk op www.security5.nl