Werken aan Alert

‘Altijd voorbereid op uw veiligheid.’ Dat beloven we onze opdrachtgevers. En daar blijft het natuurlijk niet bij. Iedere dag zetten we ons in om deze belofte na te maken. Daar komt een hoop bij kijken. Denk aan geoliede processen, slimme oplossingen en geavanceerde techniek. Maar het allerbelangrijkste? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk bevlogen professionals die altijd op scherp staan. Met elkaar willen we de wereld van de beveiliging veranderen. Doe je mee?

Stuur een open sollicitatie Bekijk onze vacatures

Wij van Alert Group willen het meest toekomstgerichte beveiligingsbedrijf van Nederland worden. En daar hebben we jou bij nodig. Maar we vragen wel wat van je, namelijk dat je Alert bent. Onze waarden laten zien wat dat voor de alledaagse praktijk betekent.

Alert op elkaar: sociaal

Samen vormen we Alert. Waar we open staan voor elkaar, luisteren naar elkaar en contact hebben, zodat iedereen zich thuis kan voelen. We ondersteunen elkaar en doen ons best om bij te dragen aan de ontwikkeling van de ander.

Alert op onszelf: professioneel

Wij zijn ons bewust van onze eigen verantwoordelijkheid en rol in het proces. Binnen Alert geldt: verbeter de organisatie, begin bij jezelf. Samen werken we aan een professionele onderneming met de ruimte en mogelijkheden om zaken zelf te sturen.

Alert op verbetering: kwaliteit

Wij willen de kwaliteit van onze diensten blijven verbeteren. Door over de juiste en volledige kennis te beschikken. Door nieuwsgierig te zijn naar de wensen van onze klanten en hen echt te leren kennen. Door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen.

Alert op de toekomst: ambitie

Wij zijn ambitieus en hebben een duidelijke visie op de toekomst. Om onze ambitie waar te maken, tonen wij eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Wij durven onderbouwde risico’s te nemen, kunnen creatief denken en zijn ondernemend ingesteld.