Surveillance

Wilt u weten hoe wij surveillance nog slimmer kunnen inzetten voor uw organisatie? Bezoek onze experience room en ervaar welke mogelijkheden passen bij uw organisatie.

Boek experience room

Surveillance

Samen alert op uw omgeving door digitale ondersteuning van surveillance. U moet er toch niet aan denken dat er brand ontstaat in uw bedrijfspand? Of wanneer mensen met verkeerde intenties uw terrein betreden? Wij nemen deze zorgen uit handen. Alert omvat een team van professionele beveiligers die zorgen voor de veiligheid van uw bedrijfsgebouw en medewerkers. We zijn niet voor niets marktleider in de Drechtsteden.  

Tijdens surveillance zijn we alert op de omgeving en komen we bij verdachte situaties meteen in actie. Daarnaast gaat van de herkenbare aanwezigheid van surveillanten altijd een preventieve werking uit.  

Surveillance: altijd en overal data gestuurd alert 

De surveillance van de beveiligingsbeambten van Alert zetten wij in op die momenten dat het nodig is. Middels diverse observaties, zoals camerabeelden en koppelingen met databestanden, kunnen wij adequaat ingrijpen met onze specialisten van de surveillancedienst. Dan zal de surveillance van Alert fysiek naar uw bedrijfspand rijden. Ons advies is altijd om bovendien te kiezen voor surveillance per camera. Dan surveilleren onze professionele beveiligingsbeambten continu, zonder fysiek aanwezig te zijn en komen we alleen naar de locatie als de situatie daarom vraagt.  

Maak kennis met de slimme surveillance oplossingen van Alert 

Alert is dé smart building specialist in veiligheid en comfort. Wij geloven dat een gevoel van veiligheid het mooiste gevoel is dat je iemand kan geven. Het geeft mensen de rust en het vertrouwen dat ze nodig hebben om hun werk te doen. Vertrouw als bedrijf op de surveillance van Alert waardoor u een veilige en comfortabele werkplek en omgeving kunt bieden aan iedereen. Bij Alert gebruiken we data om de surveillance van rondom bedrijfspand en de omgeving nóg effectiever in te zetten. Hoe vaak is het nodig om te surveilleren? En op welke momenten? Zo kunnen we veel meer anticiperen op ongewenste situaties, in plaats van reageren. Bovendien helpt het ons bij een beveiligingsadvies op maat, waarbij we niet vaker surveilleren dan nodig is.  

Kies voor de surveillance van Alert 

Gelooft u net als wij in de kracht van surveillance voor de veiligheid van uw eigendommen en werknemers op het moment dat het er toe doet? Kies dan voor de surveillance van Alert. Schakel onze beveiligingsbeambten in voor controlerondes of open- en sluitbegeleiding en kies aanvullend voor surveillance per camera. Vanuit Alert verzorgen we graag een scan van de huidige veiligheidssituatie om te kijken waar behoefte aan is. Deze gratis smart scan omvat een volledig vrijblijvend adviesgesprek op basis waarvan u een weloverwogen keuze kan maken.  

Bezoek onze experience room

Als surveillance de oplossing is voor uw bedrijf, ervaar dan onze experience room. Ervaar hoe we u kunnen helpen met passende oplossingen. Uiteraard zijn we ook bereid kennis met u en uw organisatie te maken op uw locatie.

Ge√Įnteresseerd in onze veiligheidsoplossingen of heeft u een uitdagend vraagstuk waar u advies op wilt?