Referentie Montapacking B.V.

Als directeur van Montapacking Gorinchem BV is Kees Zaal verantwoordelijk voor de locatie van het bedrijf in Gorinchem. Montapacking is een bedrijf dat producten verpakt voor een grote diversiteit aan klanten, en daarnaast extra bijzonder door hoe erg ze gedreven wordt door technologie.

Volgens Kees is het dan ook een ‘IT-bedrijf dat logistieke diensten verleent’. De samenwerking tussen het bedrijf en Alert gaat al een flinke tijd terug en het is dan ook geen verrassing dat Kees hier enthousiast over vertelt.

Een langdurige samenwerking

Voor de beveiliging in Gorinchem werkt Montapacking al jaren samen met Alert, vertelt Kees: “Voor de regio Gorinchem hebben we Alert altijd als (enige) partner gehad. Toen we in 2008 een nieuwe vestiging in Gorinchem bouwden, gingen we – vanzelfsprekend – op zoek naar een beveiligingspartij. Alert maakte toen een goede indruk én kwam met een marktconform tarief.” Een van de redenen dat Montapacking ruim tien jaar later nog klant is, is dat het bedrijf – net als Alert – veel waarde hecht aan (duurzame) relaties.

Effectieve communicatie

Een van de grote voordelen van beveiliging via Alert vindt Kees het feit dat Alert alleen van zich laat horen wanneer dit nodig is. Effectieve communicatie dus. Kees: “Daardoor kunnen wij ons bezighouden met het verzorgen van de logistieke diensten voor onze klanten. Alert ontzorgt ons op alle manieren op het gebied van beveiliging.”

Adequaat handelen

Gevraagd naar een voorbeeld van zo’n manier van ‘ontzorgen’, noemt Kees de brand van een van de vestigingen van Montapacking in Molenaarsgraf, waardoor de beveiliging van die vestiging vrij abrupt en op zeer korte termijn moest worden aangepast. Volgens Kees ging dat erg soepel: “We hebben toen, in overleg met de huurder van het pand, direct vanuit Alert een inlogcode ontvangen, waarna we direct weer 24/7 operationeel waren.”

Opvolging is naar wens

Kees is sowieso goed te spreken over de Alert-heid van zijn vertrouwde beveiligingsbedrijf: “De opvolging gaat naar wens. Soms duurt de communicatie met de accountmanager wellicht even wat langer, maar voor ons heeft dat ook minder prioriteit.” Al deze zaken maken dat de directeur erg tevreden is over de manier waarop de beveiliging en het alarmbeheer op de vestigingen aan de Weide, de Edisonweg en het Papland in Gorinchem, verzorgd wordt.

Eén klein kritiekpuntje

Is er dan helemaal geen kritiek? Nou, vooruit, één dingetje dan. Kees: “Alert is goed in zowel de opvolging als de communicatie, dus wat dat betreft is de basis uitmuntend. Maar als ze nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen doorvoeren, zoals bijvoorbeeld Alert One, dan zouden deze wel vaker en eerder gedeeld mogen worden.”

Kees Zaal, directeur van Montapacking Gorinchem

“Alert ontzorgt ons op alle manieren op het gebied van beveiliging”

Kees Zaal, directeur van Montapacking Gorinchem