Secury360

Secury360 transformeert elke beveiligingscamera in een actieve inbraakdetector, zonder complexe instellingen. Dankzij de geavanceerde edge- en cloud-AI, de Secury360 box, het partner portaal en de mobiele app, wordt beveiliging naar een hoger niveau getild voor elke partij.

Een greep uit de voordelen van Secury360:

  • Proactieve beveiliging vereenvoudigd
  • Altijd up-to-date
  • Elimineer nodeloze alarmen
  • Beheer beveiliging vanaf elke locatie

Door Secury360 te integreren met een bestaande beveiligingscamera wordt real-time analyse van waargenomen beelden mogelijk gemaakt. Dit minimaliseert storingen voor gebruikers door alleen alarmen te activeren bij het detecteren van personen op hun terrein en draagt bij aan operationele efficiëntie. Secury360 fungeert niet alleen als persoon-detectiesysteem maar omvat ook functies van een alarmsysteem, waardoor dagelijkse activiteiten voor gebruikers en installateurs worden vereenvoudigd.

Met Secury360 en Alert bundelen we krachten om beveiliging naar nieuwe hoogten te tillen. Het resultaat? Een naadloze integratie van geavanceerde technologieën die niet alleen valse alarmen elimineren, maar ook de dagelijkse operationele taken vereenvoudigen. Voor u als gebruiker betekent dit een ongekende mate van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Laat ons uw beveiligingspartner zijn, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is, terwijl wij waken over uw veiligheid.

 

Klik op het logo om naar de website te gaan: