MobileTrack

Location Based Services | IoT | Communications | Data Integration | R&D

MobileTrack is dé specialist op het gebied van locatie- en alarmeringsoplossingen, met een sterke focus op de sectoren Zorg, Beveiliging, Transport en Industrie. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd dankzij uitzonderlijke producten en diensten, waaronder omvalbeveiliging, dwaaldetectie, kritische communicatie, bodycams en mobiele alarmering.

Een cruciale partner in ons streven naar veiligheid is Alert Group. De alarmcentrale vormt het hart van waar noodoproepen en locaties worden ontvangen en opvolging wordt gecoördineerd. Door snel en accuraat te reageren op noodoproepen kan de Alert Group onmiddellijk hulpdiensten zoals politie, brandweer of ambulance mobiliseren. Alert staat niet alleen centraal bij het ontvangen van noodoproepen, maar is een onmisbaar onderdeel voor een succesvolle afhandeling van een melding.

De rol van Alert Group als coördinator is van onschatbare waarde bij het waarborgen van de veiligheid. Door de betrokkenheid en proactieve aanpak spelen ze een essentiële rol in het creëren van een veilige werk en leefomgeving en het waarborgen van een snelle en doeltreffende reactie op noodsituaties. Samen streven MobileTrack en Alert Group naar innovatieve oplossingen die de veiligheid van mensen en bedrijven versterken.

 

Klik op het logo om naar de website te gaan: