Miggy

Miggy is uw betrouwbare partner voor IoT-connectiviteit, gespecialiseerd in hoogwaardige oplossingen die bedrijven helpen te profiteren van de mogelijkheden van het Internet of Things. Wij brengen hardware, connectiviteit en portaal samen om een complete IoT-oplossing te bieden.

De samenwerking met Alert Group is ontstaan vanuit een bredere behoefte om meer aangepaste data/sms bundels te kunnen bieden aan haar klanten tegen de beste prijscondities, waarbij we streven naar innovatieve veilige oplossingen die voldoen aan specifieke behoeften.

Bij Miggy staat service centraal, en we zijn vastbesloten om Alert Group te voorzien van hoogwaardige ondersteuning en technische expertise om uw IoT-projecten tot een succes te maken.

Ontdek onze flexibele Multi-operator M2M-simkaarten, waarbij iedere bundel op maat gemaakt kan worden voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor fleet management, slimme metering, beveiligingssystemen, gezondheidszorg op afstand of een andere toepassing wereldwijd, wij bieden maatwerk bundels die perfect aansluiten op jouw vereisten. Met ons aanpasbare aanbod kun je kiezen uit verschillende dataplannen, sms-bundels en services (IP-sec), zodat je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt met hulp van ons sim managementsysteem (Cisco Jasper).

Handige totaaloverzichten maken het beheren van uw administratie eenvoudiger dan ooit.

 

Klik op het logo om naar de website te gaan:

logo miggy