Kernwaarden

Alert op elkaar

Sociaal / Samen vormen we Alert Group. Waar we open staan voor elkaar, luisteren naar elkaar en contact hebben, zodat iedereen zich thuis kan voelen. Wij ondersteunen elkaar en doen ons best om bij te dragen aan de ontwikkeling van de ander.

 

Alert op jezelf

Professioneel / Wij zijn ons bewust van onze eigen verantwoordelijkheid en rol in het proces. Binnen Alert Group geldt: verbeter de organisatie, begin bij jezelf. Samen werken we aan een professionele onderneming met de ruimte en mogelijkheden om zaken zelf te sturen.

 

 

Alert op kwaliteit

Kwaliteit / Wij willen de kwaliteit van onze diensten blijven verbeteren. Door over de juiste en volledige kennis te beschikken. Door nieuwsgierig te zijn naar de wensen van onze klanten en hen echt te leren kennen. Door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt.

 

 

Alert op de toekomst

Ambitie / Wij zijn ambitieus en hebben een duidelijke visie op de toekomst. Om onze ambities waar te maken, tonen wij eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Wij durven onderbouwde risico’s te nemen, kunnen creatief denken en zijn ondernemend ingesteld.