Collectieve beveiliging Krabbepolder-Zeehavengebied Zuid

Bedrijveninvesteringszone Krabbepolder-Zeehavengebied Zuid zet zich in samenwerking met de gemeente, het Havenbedrijf Rotterdam (hoofderfpachter van de terreinen) in voor de collectieve ambities van de ondernemers op bedrijventerrein Krabbepolder-Zeehavengebied Zuid in Dordrecht (West). Denk hierbij aan veiligheid, leefbaarheid, het verbeteren van het ondernemersklimaat en communicatie tussen ondernemers.  Ook het verhogen van de waarde en (economische) ontwikkeling van het vastgoed en bereikbaarheid van het gebied maken onderdeel uit van deze collectieve aanpak. Door middel van collectieve investeringen heeft Alert hier een belangrijke rol in gekregen, aanvullend op de individuele beveiliging van ondernemers.

Wat betekent deze vorm van collectieve beveiliging voor u?

In samenspraak met Krabbepolder-Zeehavengebied Zuid  en Parkmanagementbureau Park Trust heeft Alert drie overzichtelijke pakketten samengesteld. Het Basis veiligheidspakket (collectieve surveillancerondes) is voor iedereen van toepassing. Met de veiligheidspakketten Plus, Optimaal en Premium kunt u ervoor kiezen uw beveiliging verder te optimaliseren.

PLUS veiligheidspakket: Als Basis, aangevuld met de dienst: Alarmopvolging-Sleutelbeheer

Wanneer u kiest voor ons PLUS pakket, ontzorgen wij u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in het kader van de alarmopvolging. Na een intakegesprek met onze operationele dienst, voor het opmaken van instructies en het aannemen van sleutels, zal Alert Security als eerste contactpersoon worden toegevoegd bij uw huidige alarmcentrale.

Bij een onverhoopt optredend alarm zal Alert Security als eerste worden geïnformeerd en gaat direct ter plaatse. Doordat wij de sleutels en codes hebben, kunnen wij geheel zelfstandig het alarm voor u afhandelen. Uiteraard laat onze surveillant een heldere rapportage, van zijn bevindingen voor u achter, zodat u te allen tijde op de hoogte bent.

OPTIMAAL veiligheidspakket: Als Basis - Plus, aangevuld met de dienst: Alarmcentrale aansluiting

Door uw alarminstallatie aan te sluiten op onze eigen alarmcentrale, wordt er belangrijke tijdwinst geboekt door de directe communicatielijnen met de surveillant. Bijkomend voordeel is dat ViewControl snel over- en inzicht heeft van alle aangesloten bedrijven binnen Krabbepolder-Zeehavengebied Zuid en kan zo snel patronen herkennen en acties uitzetten naar de surveillant ter plaatse. Zo worden alle beveiligmaatregelen effectief ingezet.

Tevens hebben wij een soepele overgangsregeling, waardoor u niet wordt geconfronteerd met dubbele kosten inzake uw alarmcentraleabonnement.

PREMIUM veiligheidspakket: Als Basis – Plus - Optimaal, aangevuld met de dienst: Video verificatie en/of video surveillance

Met ons Premium pakket maakt u de gehele beveiligingsketen compleet en sluitend. U kiest voor snelheid en adequate reactie op alarmmeldingen en optimale preventieve beveiligingsmaatregelen door middel van deelname collectieve surveillance. Bovendien bekijken we bij een alarmmelding direct de relevante camerabeelden uit. Zo zijn we virtueel binnen enkele seconden ter plaatse en zijn in in staat beelden te delen met de politiemeldkamer (Live View)