Collectieve beveiligingen Hillegersberg (particulier)

Alert is sinds 1992 actief binnen alle facetten van beveiliging: surveillance, alarmopvolging, alarmcentralediensten en collectieve beveiligingsprojecten waaronder Hillegersberg. Dit alles voor een veiligere omgeving waarin het prettig wonen én leven is!

Collectieve beveiliging in Hillegersberg

Veel (mede-)bewoners zijn al sinds jaar en dag aangesloten bij de collectieve beveiliging Hillegersberg. En dat is belangrijk, want een collectief is erbij gebaat als er zoveel mogelijk wijkbewoners op aangesloten zijn. Die keuze is makkelijk gemaakt sinds de introductie van onze drie veiligheidspakketten.

N.B. Het is niet per se nodig om een alarmsysteem in huis te hebben. Ook zonder alarmsysteem kunt u met het basispakket profiteren van de surveillance van Alert.

Basis Veiligheidspakket: collectieve surveillancerondes

Ons Basis Veiligheidspakket is een prima beveiligingspakket om van start te gaan. Kiest u voor dit pakket, dan nemen wij uw woonhuis op in onze collectieve surveillancerondes. U kunt dan bij calamiteiten en eventuele alarmmeldingen vanuit uw woning rekenen op assistentie van onze surveillant tijdens de collectief-uren, 365 dagen per jaar. Iedere deelnemer aan het collectief kan opgeven welke periode zij met vakantie gaat, zodat de surveillant in deze periode een extra oogje in het zeil kan houden. Speciaal voor dit succesvolle collectieve beveiligingsproject is een convenant opgesteld met de politie, waardoor ook deze samenwerking zeer positief verloopt.

Plus Veiligheidspakket: collectieve surveillancerondes + alarmopvolging met sleutelbeheer

Kiest u voor ons Plus Veiligheidspakket nemen wij, naast de surveillancerondes, ook de alarmopvolging voor onze rekening. Na een intakegesprek, dat dient voor het opmaken van instructies en het aannemen van sleutels, zal Alert als eerste contactpersoon worden toegevoegd bij uw huidige alarmcentrale. Dit betekent dat Alert bij een onverhoopt optredend alarm als eerste geïnformeerd wordt. In zo’n geval gaat de surveillant direct ter plaatse. Doordat wij de sleutels en codes hebben, kunnen wij geheel zelfstandig het alarm voor u afhandelen. Uiteraard laat onze surveillant een heldere rapportage van zijn bevindingen voor u achter, zodat u altijd op de hoogte bent. Verder kunt de bellijst bij alarmmeldingen naar eigen inzicht opstellen, waarbij, naast Alert, wellicht uzelf of de buurman de eerste contactpersonen vormen.

Optimaal Veiligheidspakket: collectief + alarmcentrale + alarmopvolging

Met ons Optimaal Veiligheidspakket maakt u het geheel aan beveiligingsmaatregelen compleet en sluitend. U kiest dan niet alleen voor snelheid en adequate reactie op alarmmeldingen, maar ook voor optimale preventieve beveiligingsmaatregelen door middel van de deelname aan collectieve surveillance.

Door uw alarminstallatie aan te sluiten op onze eigen alarmcentrale kunnen we bij incidenten belangrijke tijdswinst boeken. Onze centralisten kunnen zo namelijk direct communiceren met hun collega’s van de surveillance. Een ander voordeel is dat onze centralisten een goed overzicht hebben op alle aangesloten woningen in Hillegersberg. Zo kunnen zij patronen snel herkennen en acties uitzetten naar de surveillant ter plaatse. Alle beveiligingsmaatregelen worden op die manier effectief ingezet.

Tevens hebben wij een soepele overgangsregeling c.q. overstapservice waardoor u niet wordt geconfronteerd met dubbele kosten met betrekking tot uw alarmcentraleabonnement.

Overtuigd?

Inschrijven voor collectieve beveiliging doet u binnen één minuut met het onderstaande formulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0184-410400.