Pakketten & prijzen

Alarmopvolging voor uw huis is gemakkelijk en snel geregeld. Onze surveillance-eenheden staan klaar om alarmmeldingen zo snel mogelijk op te volgen. Een veilig gevoel, dat geeft rust.

Particuliere alarmopvolging pakketten

U kunt bij ons kiezen uit twee pakketten voor veilig wonen. Het PLUS pakket en het OPTIMAAL pakket. U maakt al gebruik van onze particuliere alarmopvolging vanaf € 22,50 per maand, exclusief btw.
 

PLUS Veiligheidspakket

Kiest u voor ons PLUS-pakket, dan kiest u voor 24/7 alarmopvolging, 365 dagen per jaar. Bij een onverhoopt optredend alarm wordt Alert Security als eerste geïnformeerd en gaat de surveillant direct ter plaatse. Doordat wij de sleutels en codes hebben, kunnen wij geheel zelfstandig het alarm voor u afhandelen. Uiteraard laat onze surveillant een heldere rapportage van zijn bevindingen voor u achter.
Deze aanbieding geldt voor de te beveiligen woningen binnen onze Alert regio.
 

OPTIMAAL Veiligheidspakket 

Met het OPTIMAAL-pakket kiest u voor alle voordelen van het PLUS-pakket, aangevuld met optimale beveiligingsmaatregelen. Zo maken we de beveiligingsketen compleet en sluitend. Door uw alarminstallatie aan te sluiten op onze eigen alarmcentrale kunnen we bij incidenten belangrijke tijdswinst boeken, doordat wij direct kunnen communiceren met de surveillant vanuit onze alarmcentrale. Bijkomend voordeel is dat onze centralisten een goed overzicht hebben op alle aangesloten woonhuizen in uw wijk. Dit particuliere optimaal pakket bieden wij aan voor € 45,00 per maand, excl. btw.
 
Genoemde tarieven zijn exclusief btw en geldend voor het kalenderjaar 2023.
 

Lees alles over onze pakketten in de speciale digitale brochure:

Download de brochure voor Alert Particuliere Alarmopvolging 
 
Bekijk de brochure
 
 

Meldkamer op maat

Is ons PLUS of ons OPTIMAAL pakket niet helemaal wat u zoek? Heeft u specifieke wensen waar onze particuliere alarmopvolging aan moet voldoen? Dan maken we graag een offerte op maat. 
 
Vraag een offerte op maat aan