Samenwerken aan collectieve beveiliging met eDetect

Een betere veiligheid creëer je samen. Dat is het idee achter het platform eDetect. En om die veiligheid naar een hoger niveau te tillen is een duidelijke communicatie tussen openbare instanties en ondernemers het begin. En dat is precies waar eDetect voor bedoeld is.

Lees meer over collectieve beveiliging

Onze alarmcentrale als middelpunt

eDetect biedt u de mogelijkheid om samen met andere ondernemers, particulieren en instanties beveiligingsinformatie vast te leggen, anderen te attenderen en te raadplegen als u dat nodig heeft.

Alle berichten die binnenkomen worden ook gelezen door de centralisten in de alarmcentrale. Dat betekent dat wij op de hoogte zijn van wat er allemaal speelt in uw omgeving. Die informatie is van grote waarde en delen wij met de juiste instanties, zodat er altijd een duidelijk en actueel beeld van uw veiligheid ontstaat. Bovendien vindt u in eDetect ook een overzicht van alle AED’s,  BHV’ers en beveiligingscamera’s in de buurt. Een veilig idee.

eDetect in de praktijk

eDetect is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen onder andere de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, politie, brandweer, de ondernemersvereniging, vertegenwoordigers van de bedrijfsterreinen en Alert. Bedrijven en winkeliers hebben eDetect inmiddels omarmd om verschillende redenen. Zo vinden de bedrijven vooral de verkeers- en medische informatie nuttig. De winkeliers zijn met name blij met de mogelijkheid om elkaar te alarmeren voor valsmunters of mensen die proberen te stelen. En omdat er een gesloten groep is voor de winkeliers, mogen meer gegevens en beelden gedeeld worden. De alarmcentrale pikt deze meldingen ook op en kan vervolgens winkeliers op grotere schaal waarschuwen. Zo werken we continu samen aan collectieve veiligheid.

Aan de slag met eDetect?

eDetect is er voor ondernemers, gemeenten, parkmanagers, en overheidsinstanties. Bent u actief met veiligheid in samenwerkingsverband bezig en benieuwd wat eDetect voor u kan betekenen? Kijk op de website van eDetect voor meer informatie.