Track & Trace

Op basis van de eisen en wensen van u als klant en/of verzekeraar kan de Alarmcentrale van Alert op afstand waken over uw roerende eigendommen zoals auto, aggregaat en andere zaken. Maar ook personen die zijn uitgerust met een draagbaar systeem.

Track & Trace van Alert is er voor zakelijke en particuliere klanten.

Bouwbedrijven, transportbedrijven of natuurlijke personen die grote investeringen gedaan hebben in kapitaal intensieve roerende goederen zoals (graaf) machines, exclusieve auto’s, boten of containers zijn slechts enkele voorbeelden.
Om deze zo optimaal mogelijk te beveiligen kan er gebruik gemaakt worden van Track & Trace systemen, zodat vermiste objecten tot op wel 5 meter nauwkeurig opgespoord kunnen worden.

Track & Trace kan ook ingezet worden om personen te beveiligen door middel van zogeheten ‘lone worker’ systemen. Medewerkers die werkzaamheden uit dienen te voeren op gevaarlijke en afgelegen locaties of te maken kunnen hebben met agressiviteit, kunnen om extra assistentie vragen. Middels een lone worker systeem stelt uw medewerker een van onze centralisten in de gelegenheid om op afstand in contact te komen en indien nodig actie te ondernemen.

Voordelen:

  • 24 uur per dag, 7 dag
  • beveiligen en opsporen van uw eigendommen;
  • Grensoverschrijdend;
  • Bieden van een veilige werkomgeving.

Alert is compatible met alle systemen van mobiel Track en kan u desgewenst informeren over de voor uw situatie best passende oplossing.