Bezoek SSMP op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer!

- Beveiliging - Alarmcentrale - Alert Group - Alert One Cases

Nog 22 dagen, het aftellen is dus weer begonnen! Woensdag tot en met vrijdag 7,8 en 9 juni 2023 zullen wij van de partij zijn met onze eigen stand op de 24e editite van Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. De vakbeurs waar toeleveranciers, facilitair managers, KAM- coördinatoren, gebouwbeheerders en andere professionals elkaar ontmoeten in de Jaarbeurs Utrecht.

Aanmelden voor gratis toegangskaarten

Slim verbinden, àltijd alert

Tijdens de beurs maken wij graag kennis met U, uw organisatie en de actuele vraagstukken en uitdagingen op het gebied van facility en gebouwbeheer. Uiteraard maakt u hierbij ook kennis met ons en onze specialisatie in integrale dienstverlening op het gebied van veiligheid, beveiliging en comfort. Onze missie hierbij is helder, samen met u  uw gebouw en omgeving veiliger, gezonder, duurzamer, comfortabeler én productiever maken. Met inzet van onze systeemintegratie en met behulp van onze 24/7 monitoringsdiensten en alarmverwerking (alles onder 1 dak) krijgt u vanuit één beheeromgeving meer inzicht, meer overzicht én een passende opvolging. 

Ervaar de kracht van kennisdeling binnen één platform

Op de Jaarbeurs maakt u onder meer kennis met de kracht van kennisdeling. Dit vertaald zich in de samenwerking tussen EBT (expertise: firesafety) en Alert (expertise: security) waarbij diverse innovatieve concepten zijn omgezet in maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers binnen één platform. Graag laten wij u meer zien over dit Safety & Security Monitoring Platform (SSMP) waar alle beveiligingssystemen samenkomen. Binnen SSMP kunnen wij gebouwbeheersystemen en installaties koppelen en visualiseren via één interface. Tijdens de vakbeurs demonstreren wij u graag meer over onze bestaande totaaloplossingen rondom:

  • (digitale) brandmeldpanelen
  • sprinklermeldcentrales
  • het beheersbaar houden van documenten en certificaten (Pilotsafe)

PREVIEW - ook alert op uw gezondheid

Bij een gezonde leef- en werkomgeving is schoon drinkwater onmisbaar. Naast drinkwater worden watervoerende installaties voor andere doeleinden ingezet in het bedrijfsproces. Denk hierbij aan installaties voor luchtbevochtiging, sprinklerleidingen en meer. De Wet milieubeheer verplicht onder andere bedrijven het risico op besmetting met legionella te beperken. Wellicht bent u als eigenaar of beheerder van (collectieve) leidingwaterinstallaties al goed bekend met deze regelgeving en richtlijnen. Aan u de taak er voor te zorgen dat er in het afvalwater zo min mogelijk legionella zit en watervoerende installaties zo min mogelijk kleine waterdruppeltjes verspreiden naar de omgeving. Dankzij de aanwezige (sensor)technologieën, temperatuurmetingen en (temperatuur)alarmen kan legionella vorming vaak tijdig gesignaleerd worden.

Maar is na deze signalsering de opvolging ook voldoende geborgd binnen uw interne organisatie of bij uw externe adviesbureau?

Graag demonstreren wij u tijdens uw bezoek aan de vakbeurs meer over de mogelijkheden rondom legionellapreventie met inzet van sensordata, dataloggers en een daarvoor speciaal ontwikkeld digitaal logboek; van signalering tot compliance borging mét een juiste opvolging. Van A tot Z. Graag vertellen wij u meer over de toegevoegde waarde van Alert wanneer het gaat om monitoring, alarmeringen én opvolging op het gebied van legionellapreventie.

Het zelf zien en ervaren? 

Meer veiligheid, minder onderhoud en lagere kosten zijn binnen handbereik.
Wij zien en spreken u graag in Hal 11, stand 11.2.14!

Meld u nu gratis aan voor de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023 

Slim verbinden, àltijd alert
Veilig en comfortabel in uw gebouw en omgeving.