M2 beveiliging al ruim 8 jaar installatiepartner van Alert

Al vanaf de start van M2 Beveiliging in 2012 begonnen zij met de aansluitingen op Viewcontrol B.V. (nu Alert Alarmcentrale). Op dit moment werken M2 en Alert dus al ruim 8 jaar samen. Kortom een mooie aanleiding om eens terug te blikken op deze langdurige samenwerking en te belichten wat de krachten zijn van deze beide partijen die zo goed met elkaar bundelen.

M2 Beveiliging is gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van beveiligingssystemen zoals inbraakinstallaties, camerasystemen, brandmeldinstallaties en toegangscontrolesystemen. Zij zijn gericht op zowel de particuliere en de zakelijke markt, alsmede de semi-overheidsinstellingen door heel Nederland.

De voornaamste reden dat M2 Beveiliging hun installaties besloot aan te sluiten bij de alarmcentrale van Alert, was het persoonlijk contact met de medewerkers. ‘Je wordt vrijwel direct geholpen en je hoeft geen bandje af te luisteren met verschillende opties’ volgens Patrick Matthijssen, eigenaar van M2 Beveiliging. ‘Daarnaast is de samenwerking met de technische dienst erg prettig. Sommige installaties vragen om meer aandacht en hierbij wordt altijd keurig geholpen’.

Zaken doen met Alert is volgens M2 Beveiliging mede erg prettig omdat er weinig tot geen klachten  binnenkomen van eindgebruikers . Doordat M2 Beveiliging op voorhand duidelijke afspraken met ons hebben kunnen maken, weet Alert hier naar te handelen.

Wij vroegen ons af wat de Alert alarmcentrale onderscheid van andere PAC’s (Particuliere Alarmcentrale). Volgens M2 Beveiliging is onze alarmcentrale snel te benaderen en kunnen zij goed overweg met ons webportaal Alert Mobile, waar wij voor onze installatiepartners een speciale installateursportaal hebben ingericht. Daarnaast wordt er in moeilijke situaties meegedacht om goede resultaten te kunnen blijven boeken.

Ook installatiepartner worden bij Alert?

De installateurs van Alert vormen een belangrijke schakel in de beveiligingsketen en een belangrijke partner voor onze particuliere alarmcentrale. Naast de levering, installatiewerkzaamheden, het aan- en afmelden van doormeldingen naar onze alarmcentrale en onderhoud aan het systeem, voorzien zij eindgebruikers tevens van belangrijk advies op allerlei (andere) terreinen.

Installatiepartner worden