Alert geïntroduceerd aan ondernemers Krabbepolder-Zeehavengebied (Dordrecht)

- Beveiliging - Alert Group

In de meest recente Bizness nieuws krant van BIZ Krabbepolder Zeehavengebied Zuid is Alert geïntroduceerd de ondernemers voor de collectieve beveilging van dit bedrijventerrein.

In deze jaareditie (klik hier volledige digitale editie) leest u onder andere over de ontwikkelingen binnen het BIZ-bestuur en het parkmanagement. Pagina 3 gaat verder in op de beveiliging en de aanwezige (camera)monitoring binnen het gebied, waarbij de overzicht- en kentekencamera's op en rondom het bedrijventerrein (de buitenschil) recentelijk zijn vervangen. Tevens word op deze pagina Alert geïntroduceerd aan de ondernemers en participanten. Onderstaand leest u meer over onze inbreng en onze eerste bevindingen met betrekking tot de collectieve beveiliging Krabbepolder Zeehavengebied Zuid via onze mobiele surveillanten. 

Even voorstellen Alert Security

Graag stellen wij ons voor; wij zijn Alert. Alert op uw omgeving en alles wat u bezighoudt. Al 30 jaar vormen wij een belangrijke speler op het gebied van veiligheid voor bedrijven, overheden en particulieren in de regio Zuid-Holland Zuid. Daarnaast beschikken we over twee landelijk werkende en moderne particuliere alarmcentrales (PAC). Met onze integrale dienstverlening bieden we u een totaalpakket aan veiligheids- en gebouwbeheer-oplossingen voor woningen, bedrijfspanden, havenvoorzieningen tot aan complete bedrijventerreinen.

Sinds maart dit jaar surveilleren onze mobiele surveillanten elke avond en nacht over het gebied Krabbepolder - Zeehavengebied Zuid. Dit stelt ons in staat direct een bijdrage te kunnen leveren aan de gezamenlijk doelstelling van het BIZ bestuur en aangewezen parkmanagement om uw vestigingsgebied schoon, heel en veilig te houden. Onze bijdrage voor de collectieve beveiliging, in opdracht van uw BIZ bestuur, betekent onder meer dat onze positie en werkwijze verstevigd is binnen Dordrecht-West én nog vertrouwder raakt. Hierdoor kunnen wij nog efficiënter te werk gaan voor u en onze andere opdrachtgevers in de nabijgelegen BIZ-gebieden Dordtse Kil 1 & 2, Amstelwijck-West en BIZ Louterbloemen/ Duivelseiland. 

Onze voortdurende aanwezigheid en zichtbaarheid via collectieve surveillancerondes in de avond- en nachtelijke uren heeft een preventieve uitwerking om ongenode gasten op afstand te houden van uw onderneming. Tevens stelt het ons in staat tijdig ongewenste ontwikkelingen als ondermijning te signaleren en te communiceren aan het BIZ bestuur en parkmanagement. Dit alles om rust te creëren, zodat u zich volledig kunt focussen op de eigen bedrijfsactiviteiten.

Wij proberen zoveel mogelijk zaken te signaleren en rapporteren en nemen u graag mee naar onze bevindingen in de eerste drie maanden. 

  • Eén inbraak heeft zich voorgedaan binnen de collectieve surveillancetijden (avond/nacht) en geen enkele inbraak buiten de collectieve surveillancetijden (overdag), zover bekend. 
  • Dertien alarmmeldingen zijn opgevolgd door onze surveillance-eenheden, aangestuurd door de alarmcentrale of één van onze eigen alarmcentrales. Hierbij is de dienstdoende surveillant zo spoedig mogelijk ter plaatse gegaan om de melding te onderzoeken en af te handelen. 
  • Er zijn tweehonderddertien (213) onregelmatigheden gerapporteerd met betrekking tot de buitenschil (hek/ poort) en/of op het binnenterrein of bedrijfspand van de gevestigde ondernemer. Denk hierbij openstaande hekwerken, deuren, ramen, verlichting wat nog brand etc. 
  • In negen gevallen is er melding gemaakt op het gebied van openbare voorzieningen waarbij onregelmatigheden zijn geconstateerd (verlichting, afval, gevaarlijke situaties etc.)

De inzet van Alert beperkt zich niet tot het rijden van collectieve surveillanceronden. Wij kunnen meer dan dat. Zo verzorgen en ontzorgen wij onze opdrachtgevers met portier- en receptiediensten, mobiele surveillance en brand-, open- en sluitronden. Ook periodieke controle voor uw brandmelden ontruimingsalarminstallatie op locatie via één van onze beheerders brandmeldinstallatie behoort tot de mogelijkheid. Via onze alarmcentrales bieden wij een breed scala aan oplossingen aan, in alle domeinen. Van inbraaksignalering tot brandveiligheid en camerabewaking tot telefoonservicediensten. Wij komen graag met u in contact om uw behoeftes in kaart te brengen. Wij hebben met de betrokken partijen afspraken gemaakt dat u als ondernemer met korting gebruik kan maken van onze alarmcentrale dienstverlening en alarmopvolging.

Uitgave van: BIZ Krabbepolder Zeehavengebied Zuid 
Jaareditie: 2022