Bewustwordingsbijeenkomst Sliedrecht op 9 april

Op maandag 9 april 2018 organiseren de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen en werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) gezamenlijk een bewustwordingsbijeenkomst voor de ondernemers op alle Sliedrechtse bedrijventerreinen.

 

Het doel van deze bijeenkomst is om de gebruikers van de Sliedrechtse bedrijventerreinen bewust te maken van digitale criminaliteit, brandveiligheid en ondermijning. Deze bijeenkomst zal plaats vinden in de kantine ’t Bankie in de Sporthal De Basis gevestigd aan de Benedenveer 5 in Sliedrecht.

 

Op deze avond zijn er verschillende interessante sprekers waaronder burgemeester Bram van Hemmen, de heer Sittelaar over cybercrime vanuit het perspectief van de politie, de heer De Waal over brandveiligheid, de heer Van der Torre over ondermijning en de heer Rodenburg over cybercrime vanuit het perspectief van de verzekeraar.

 

Aan het einde van het programma is er een gelegenheid tot netwerken met collega-ondernemers.

 

Wilt u ook deze bijeenkomst bijwonen? Wij horen graag of u komt! Het is prettig als u dit laat weten door u in te schrijven via de accountmanager bedrijven, Ester Smit, door een e-mail te sturen naar e.smit@sliedrecht.nl of via het secretariaat van de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) Miranda Visser op info@vso-sliedrecht.nl.

 

Wilt u meer weten? Bekijk de bijgevoegde flyer of stuur gerust een e-mail naar e.smit@sliedrecht.nl of info@vso-sliedrecht.nl!