Beveiliging en alarmopvolging voor 5.000 mensen op 45 locaties

- Beveiliging

Henk Vlegaard is Hoofd Diensten bij ASVZ. Alert verzorgt al vijftien jaar de alarmopvolging voor ASVZ en levert diverse andere diensten. Een samenwerking die volgens Vlegaard nog vele jaren mag duren: “Het is een zeer professioneel en kundig beveiligingsbedrijf. Onze cliënten vragen net een andere manier van omgang en de surveillanten van Alert begrijpen dat.”

Zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking

ASVZ is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. ASVZ biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan ruim 5.000 cliënten. De afdeling diensten is onderdeel van het Facilitair Bedrijf en verzorgt, ondersteunt en adviseert het primaire proces op het gebied van bijvoorbeeld schoonmaakonderhoud, catering, receptie, terreinbeheer en beveiliging. ASVZ heeft meer dan 45 locaties in Zuidwest-Nederland.

Beveiliging van evenementen 

ASVZ organiseert regelmatig evenementen, zoals de jaarlijkse Bolderbraderie in Sliedrecht. Een evenement met ongeveer 100 kramen, muziekoptredens, een terras en activiteiten voor kinderen. Hierbij worden medewerkers van Alert ingezet voor de beveiliging. Henk Vlegaard: “Al jaren lopen dezelfde surveillanten rond en dat schept een band. Zij weten wat ze moeten doen, ze kennen de meeste cliënten en weten de weg. Dat is een grote meerwaarde voor ons.” 

Een prettig gevoel 

“Net als in de samenleving kunnen er situaties zijn waarin de veiligheid van de cliënt of de medewerker in het geding komt. Alert zorgt dan voor ondersteuning in de vorm van een surveillant ter plaatse. Ook kan een stroomuitval of calamiteit vragen om hulp in de vorm van een brandwacht. Ook hiermee helpt Alert ons altijd. We kunnen dag en nacht bellen.”

Meer weten? 

Wilt u meer weten over de diensten van Alert en hoe wij er ook voor u van meerwaarde kunnen zijn? Neem contact met ons op via de knop op deze pagina!