Beveiliging bouwplaats: zo geregeld met Cyclops en Alert

- Beveiliging

Veel bouwplaatsen kampen met problemen als het gaat om beveiliging. De diefstalcijfers op plaatsen waar gebouwd wordt nemen dan ook schrikbarend toe. Hoe kunt u de beveiliging van uw bouwplaats het beste inrichten? Samen met Cyclops hebben wij de beste oplossing voor u.

Diefstal op bouwplaatsen is een probleem dat in toenemende mate voorkomt. Het Verbond van Verzekeraars sloeg daar onlangs alarm over. De diefstallen vinden vaak plaats op bestelling en zeker wanneer hightech bouwmaterieel verdwijnt loopt de schade in de tonnen. 

Diefstal bouwplaats voorkomen

U wilt dat uw terrein wordt overgeslagen en daarom werken wij samen met Cyclops. Dat is een jong en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in tijdelijke beveiligingsoplossingen. Cyclops werkt onder meer met mobiele camerasystemen. De beelden van deze systemen zijn aangesloten op onze meldkamer. 

De aanwezigheid van techniek ter plaatse, zoals een camerasysteem, heeft al een preventieve werking op zich: dieven zullen niet snel een diefstal plegen op een bouwplaats met camerabewaking. Mocht het toch misgaan, dan is de koppeling met onze meldkamer essentieel. Wij zorgen dan voor een snelle afhandeling van de melding en kunnen surveillanten of de hulpdiensten inschakelen. 

Beveiliging bouwplaats met materiaal op maat

Cyclops is merkonafhankelijk en werkt vaak met op maat gemaakt materiaal. Hun hybride systemen kunnen maandenlang onafhankelijk operationeel zijn. Door gebruik te maken van slimme systemen wordt alleen alarm geslagen bij de juiste signalen en bijvoorbeeld niet bij een kat die over het terrein loopt. 

Ook bouwplaatsbewaking nodig?

Bent u geïnteresseerd in bouwplaatsbewaking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!