Alert te zien op politie video #PRO247

- Beveiliging - Alert Group

Er zijn leuke opnames gemaakt van de afhandeling van een inbraakalarm bij de Baby en Tiener Megastore in Sliedrecht waarop de surveillant van Alert te zien is.

De collega’s van Politie Drechtsteden-Buiten in deze video krijgen een melding van een inbraakalarm in de Baby en Tiener Megastore in Sliedrecht. Uiteraard snellen zij daar met zijn allen direct op af om de inbreker te vangen. Wat blijkt? Ter plaatse bij de winkel worden braaksporen aangetroffen en er is daadwerkelijk ingebroken.

Zou de inbreker nog binnen zitten is de vraag die de collega's bezighoudt? Grote kans! De collega's waren samen met Alert immers snel ter plaatse. Het is een groot pand dus wellicht heeft de inbreker nog niet weg kunnen komen.

Het pand is inmiddels volledig omsingeld door Alert en de politie. Ter assistentie is er de hulp van de hondenman ingeroepen. Zijn viervoetige vriend is natuurlijk 10 keer beter in het opsporen van inbrekers in een groot donker gebouw, dus hij is van harte welkom. Kijk in deze video mee hoe de hondenman met zijn hond aan de lijn het pand als eerste betreedt en samen met de collega's de speurtocht naar de inbreker inzet...