Alert presenteert Alert Mobile: vertrouwde tool in een nieuw jasje

- Alert Group

Je hebt er lang op mogen wachten, maar nu is het dan eindelijk zover: we hebben Alert Mobile gelanceerd. De oude vertrouwde omgeving waarin je wijzigingen door kon geven, aangepaste schakeltijden kon vermelden (en nog veel meer) heeft een flinke metamorfose ondergaan.

Toegegeven: dat werd ook wel eens tijd. De oorspronkelijke omgeving was wellicht een beetje aan vervanging toe, zeker als we hier en daar eens om ons heen keken. Zo’n responsive website – goed te navigeren voor mobiele apparaten - moesten we onze klant toch ook konden bieden? En zo geschiedde. Daarom presenteren we nu met trots deze omgeving.

Zo was het ooit...

Zelf zaken regelen

Binnen Alert Mobile is het mogelijk om allerlei zaken zelfstandig te regelen, zonder dat je hiervoor (bijvoorbeeld) een contactformulier hoeft in te vullen. Vrijwel alles rondom de alarminstallatie kan hier gewijzigd worden. Daarbij kun je denken aan wisselende inschakeltijden, maar ook bijvoorbeeld wie er gebeld moet worden in het geval van alarm.

...en zo is het nu. Beter, toch?

Verantwoordelijkheid beheren

Met behulp van de inlogcodes die je ontvangt van de beheerder van je alarmcentrale kun je inloggen. Vervolgens kun je, eenmaal ingelogd, zelf gebruikers toevoegen (of verwijderen) en op deze manier beheren wie er binnen je organisatie verantwoordelijk mag zijn voor de beveiliging.

Benieuwd? 

Benieuwd naar deze volledig vernieuwde omgeving? Wacht niet langer, klik hier en log in met de voor jou bekende gegevens. En heb je vragen, kun je iets niet vinden of zie je verbeterpunten? Neem dan gerust even contact op.