Alert, ook als het om cameradienstverlening gaat!

“Excelleren op het snijvlak van mens en techniek” is niet voor niets nadrukkelijk opgenomen in onze visie. Cameraleveranciers blijven door-innoveren en de hardware wordt bovendien steeds beter betaalbaar. Een belangrijk facet is ook de verbindingen, waar we als alarmcentrale veel know how over hebben opgebouwd.

Zo ontsluiten we de meeste camerasystemen via onze eigen Alert Cloud en zijn we verantwoordelijk voor de uptime van de systemen, natuurlijk in nauwe samenwerking met de installatiebedrijven.

Een logische stap was dan ook om het geheel aan diensten en verbindingen te laten certificeren door KIWA, wat heeft geresulteerd in de goedkeuring van het Ministerie van Justitie. Wij zijn, naast PAC 102, dan ook een erkende Video Toezicht Centrale (VTC11).

Deze erkenning zegt iets over onze manier van werken, storage, administreren, uitkijken én beoordelen van camerabeelden. Het aansluiten ervan gaat altijd in nauwe samenwerking met de installateur op locatie. Het compleet vernieuwde camera aansluitformulier (klik hier) is hier enorm handig bij. Stap voor stap wordt alle relevante informatie doorlopen en vastgelegd, zodat ook de eindgebruiker weet wat hij of zij kan verwachten.

We zijn al jarenlang actief in cameradienstverlening. Van Collectieve Beveiliging (in nauwe samenwerking met onze surveillancedienst), logistieke sector zoals dag- en nachtleveringen en het verifiëren van allerlei alarmgevers zoals inbraakmeldingen maar ook brandmeldingen. Camera’s zijn inmiddels een belangrijk verlengstuk van onze dienstvelrening. Hoe we dat doen? We leggen het graag uit!