Alert neemt werkzaamheden Satis Beveiliging over

- Alert Group

Met ingang van 1 oktober neemt Alert alle werkzaamheden van Satis Beveiliging over. Hiertoe heeft Raymond van Wezel, de eigenaar van Satis Beveiliging, besloten nadat begin dit jaar zijn beide teamleden wegvielen.

Volgens Van Wezel spelen ook de razendsnelle ontwikkelingen binnen de beveiligingsmarkt een rol: “Deze vragen om een gedegen en efficiënte organisatie. In Alert hebben wij een vooruitstrevende collega gevonden, die voldoet aan de hoge eisen die door opdrachtgevers worden gesteld. Met deze stap is de continuïteit van onze dienstverlening naar de toekomst toe volledig gewaarborgd.” Bovendien zorgt de overname volgens de eigenaar van Satis Beveiliging ervoor dat nieuwe ontwikkelingen zoals video- en netwerkmonitoring vanuit de eigen alarm- en servicecentrale van Alert aangeboden kunnen worden.

Alert-directeur Cees Schep is erg verheugd over de overname: “Satis Beveiliging opereert in een gebied dat voor ons erg belangrijk is: de Krimpenerwaard. Dankzij deze overname kunnen we ons hier nog meer gaan laten zien.”

Ook Van Wezel is blij met de gang van zaken en gaat vol enthousiasme en met goede moed aan de slag bij Alert: “Ik blijf niet alleen nauw betrokken bij alle activiteiten, maar zal ook zorgen voor een vlekkeloze overgang.”